«Pašnāvnieku vienība» turpina dominēt ASV kinoteātros

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Supervaroņu filma «Suicide Squad» («Pašnāvnieku vienība»), neskatoties uz skarbo kritiku, trešo nedēļu pēc kārtas atrodas Ziemeļamerikas kino topa 1. vietā. Atgādinām, ka krāšņajā filmā attēloti vairāki antivaroņi ar īpašām spējām, kurus pilsētas Gotemas varasvīri izmanto pilsētas pasargāšanai.

Tiesa, filma trešajā nedēļā iekasējusi par 54 mazāk - 20,2 miljonus dolāru.

Filmā galvenās lomas atveido tādas Holivudas pirmā lieluma zvaigznes kā Bens Afleks, Vils Smits, Margo Robija un Džereds Leto.

«Pašnāvnieku vienība» vēsta par īpašu, valdības izveidotu specvienību, kurā tiek apvienoti nežēlīgākie komiksu žanra ļaundari pasaulē. Viņu uzdevumos ietilpst bīstamākās misijas, savukārt specvienības vadītājiem ir izaicinājums savaldīt neprognozējamos cīnītājus.

Līdzīgi kā pagājušonedēļ, galvenais «Pašnāvnieku» konkurents - runājošas desas multfilmā «Sausage Party» («Cīsiņu klubs») ar 15,3 miljoniem numur 2.

Šo dīvaino animācijas filmu pieaugušajiem piedāvā Holivudas skandalozākais komiķis Sets Rogens («Sliktie kaimiņi», «Sekss, narkotikas un zvaniņš skan», «Intervija ar diktatoru»). «Cīsiņu klubs» ir par pārtikas neticamajiem piedzīvojumiem lielveikalā! Ēdamdraugiem būs jāuzzina atbilde uz svarīgāko jautājumu: vai pastāv dzīve ārpus lielveikala un kas notiek ar pārtiku, kad tā nonāk cilvēku virtuvē.

Latvijas kinoteātros filma no 26. augusta.

Ciniskā komēdija «Kara suņi» («War Dogs») kā jaunums 3. vietā ar 14,3 miljoniem. Izaicinošā komēdija ir stāsts par diviem Maiami dzīvojošiem draugiem divdesmitgadniekiem, kuri, izmantojot mazināmu ASV valdības iniciatīvu, kas ļauj maziem uzņēmumiem kļūt par armijas sagādniekiem, uzvar iepirkumos par ASV armijas apgādi Afganistānā un īsā laika posmā tiek pie 300 miljonu ASV dolāru vērtiem līgumiem. Tas viss, protams, iet roku rokā ar ļoti šaubīgiem tipiem, naudas pārbaudījumiem un bīstamiem piedzīvojumiem kara zonās.

Foto: publicitātes

Dinamiskā un ciniskā, taču vienlaikus arī ļoti aizraujošā filma «Kara suņi» izpelnījusies spraigas diskusijas gan kino kritiķu, gan skatītāju vidū. Abas puses atzīst, ka izaicinošās komēdijas šarms slēpjas tās īstumā, proti, filmas sižets nav Holivudas scenāristu radīts talantīgs sacerējums. Tas ir balstīts uz reāliem faktiem un ņemts no sabiedrību šokējošā raksta, ko par kara biznesu ietekmīgajā mūzikas žurnālā «Rolling Stone» 2007. gadā publicēja publicists Gajs Losons. Viņš vēlāk arī izdeva grāmatu par šo tēmu.

Animācijas filma «Kubo and the Two Strings» (Kubo un divas stīgas) ar 12,1 miljonu numur 4. Skatītāju iemīļotās animācijas filmas «Kastīši» (The Boxtrolls) veidotāju jaunā filma vēsta par to kā atjautīgais un labsirdīgais zēns vārdā Kubo dzīvo nelielā piejūras pilsētā, un viņam patīk stāstīt citiem dažādus stāstus un spēlēt uz japāņu mūzikas instrumenta - sjamisena. Kādu dienu viņš nejauši atbrīvo pagātnes garu, kurš senas atriebības dzīts, sāk vajāt zēnu. Kubo dodas ceļā, lai rastu padomu, kā uzveikt ļaunumu. Viņš sastop Pērtiķieni un Vaboli, un nu visus trīs gaida neparasts piedzīvojums. Viņu uzdevums ir izglābt Kubo ģimeni un atklāt senu noslēpumu – kādēļ gāja bojā viņa tēvs, pasaulē dižākais samurajs. Ar maģiskā mūzikas instrumenta sjamisena palīdzību Kubo stāsies pretī naidniekiem, lai atklātu dzimtas noslēpumu, atkal apvienotu ģimeni un piepildītu savu likteni.

Bibliskā filma «Ben-Hur» ar 11,3 noslēdz top5.

Tikmēr 6. vietā «Disney» filma bērniem «Pīts un pūķis» (Pete's Dragon), par maza zēna, kas dzīvo mežā, draudzību ar pūķi. 8. vietā kritums jaunajai filmai par Džeisonu Bornu (7,9 miljoni), bet komēdija «Sliktās mammas» («Bad Moms»), kurā galvenās lomas atveido tādas spilgtas aktrises kā Mila Kunis, Katrīna Hāna, Kristīna Aplgeita un Džada Pinketa-Smita, ar 8 miljoniem numur 7.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu