Tiks uzņemta «Man of Steel» otrā daļa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Filmas «Man of Steel» («Tērauda vīrs») otrajai daļai piešķirta zaļā gaisma. Par spīti smagajai kritikai, ko pirmizrādes laikā piedzīvoja «Batman vs Superman: Dawn of Justice» («Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma»), filmu studija «Warner Bros.» sākusi aktīvi attīstīt jaunu Supermena projektu, avoti vēsta ziņu vietnei «The Wrap».

Šie jaunumi iepriecinās supervaroņa fanus, tā kā par jaunu Supermena filmu netika ziņots, kad filmu studijas izpilddirektors 2014. gadā paziņoja par deviņām komiksu «DC Comics» supervaroņu filmām.

Izpilddirektors Kevins Cujihara tolaik paziņoja par filmām, kurās iekļauti tādi varoņi kā Flešs, Akvamens un Brīnumsieviete.

Iepriekšminēto filmu dēļ Supermena otro daļu, iespējams, nāksies ilgi gaidīt, jo 2017. gada 2. jūnijā vispirms iznāks filma «Wonder Woman» («Brīnumsieviete») un tā paša gada 17. novembrī iznāks «Justice League» («Taisnības apvienība»).

Pēc šīm filmām 2018. gada 27. jūlijā gaidāma filma «Aquaman» («Akvamens»). Tikmēr nezināms avots ziņo, ka vēl pirms «Supermena» turpinājuma gaidāma vēl viena Betmena filma.

Tiem, kas nevar sagaidīt Supermenu, nāksies samierināties ar filmu «Justice League», kurā atgriezīsies 33 gadus vecais Henrijs Kevils Supermena lomā un 43 gadus vecais Bens Afleks Betmena lomā.

Tikmēr interesantā kārtā «Warner Bros.» paziņojuši par diviem filmu datumiem - 2018. gada 5. oktobris un 2019. gada 1. novembris -, kas paredzēti diviem «DC Comics» supervaroņiem, taču studija vēl nav paziņojusi, kas tie būs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu