Foto: Pašmāju skaistules sacenšas nakts klubā «Studio 69»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

27. jūlijā nakts klubā «Studio 69» norisinājās ceturtais skaistuma konkursa «Miss LBK 2016» atlases posms – defilē.

Divu nedēļu garumā Dalībnieces gatavojās pusfinālam, apmeklējot dažādas meistarklases, kuras bija veltītas kā pašam defilē, tā arī pareizajam uzturam un make-up.

Lai pienācīgi novērtētu dalībnieču sasniegumus, žūrijā iekļāva labākos dažādu modes un skaistuma nozaru pārstāvjus, kuriem konkursa organizatori izsaka milzīgu pateicību. Žūrijas sastāvā bija: Andrejs Podobeds (žurnāla L'Officiel Mārketinga direktors), Kristina Geina (salona Fashion people īpašniece), Lara Pudovska (skolas ATELIER & Bogomolov’ Image School vizāžiste), Svetlana Kočkina (kāzu un vakartērpu salona Timils īpašniece), Ēva Mamonova (LBK pārstāve).

Defilē laikā Dalībnieces atrādīja žūrijai un atbalstītājiem četrus tēlus. Pirmais izgājiens bija veltīts LBK studentes tēlam – meitenes pierādīja visiem klātesošiem, ka viņas lieliski iederētos augstskolas atmosfērā. Otrs izgājiens bija ļoti interesants, jo dalībnieces atrādīja savu, unikālo stilu. Par pašu intriģējošo izgājienu kļuva trešais – meitenes parādījās uz podija «Rosme» peldkostīmos un apakšveļā. Defilē nobeigumā meitenes piedāvāja vakara tēlu, kuru izveidot palīdzēja elegantās kleitas no Oksanas Mukhas(Salons Timils), Fashion People un Moda24.lv.

Tam, lai katras meitenes tēlā būtu nepārspējama rozīnīte, sekoja līdzi studijas Atelier vizāžistes un frizieres no Stylady.lv! Savukārt sacīkšu garu un neiedomājamu atmosfēru zālē visa pusfināla laikā ieviesa pasākuma vadītājs un šovmens Sergejs Sobolevs (Soboleff).

Visa vakara garumā gan zālē, gan aizkulisēs virmoja svētku atmosfēra. Dalībnieces lieliski tika galā ar visiem izgājieniem uz podijas, parādīja sevi no labākās puses, taču pats galvenais ir tas, ka arī aizkulisēs meitenes uzvedās tā, ka nevienam nepalika nemazāko šaubu, ka visas visas ir pelnījušas «Miss LBK 2016 titulu.

Taču tikt finālā varēs tikai 10 Dalībnieces, kuras saņems visaugstākās balles Defilē etapā. Rezultātus veidos žūrijas vērtējums, «Like», «Share» summas Facebook, kā arī skatījumu un «Like» summas YouTube.

Finālistu vārdi tiks paziņoti 8.augustā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu