Gadu mijas uguņošana Rīgā būs «smalkāka» nekā citus gadus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gadu mijas uguņošana 11. novembra krastmalā šogad plānota septiņu minūšu garumā un iedzīvotājus pārsteigs ar interesantiem muzikāliem risinājumiem, pastāstīja uguņošanas organizētājas SIA «Outdoors» pārstāvis Kalvis Kalniņš. Kalniņš sacīja, ka uguņošana šajā gadu mijā kopumā būs «smalkāka» nekā citus gadus un priekšnesums izcelsies ar muzikāliem risinājumiem ilustratīvā nolūkā.

Kalniņš arī informēja, ka sagatavotas divas uguņošanas programmas, lai pēc vajadzības tās varētu pielāgot laika apstākļiem, piemēram, miglai, kas, pēc sinoptiķu prognozēm, daudzviet Latvijā gaidāma Jaunā gada naktī.

Ar SIA «Outdoors» Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība par uguņošanas priekšnesuma nodrošināšanu noslēgts līgums par 17 637 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Uzņēmums uzvarēja iepirkuma konkursā kā vienīgais pretendents.

SIA «Outdoors» nodrošināja uguņošanas priekšnesumu arī 18.novembra svētkos, kad ar uzņēmumu tika noslēgts līgums par 20 437 eiro bez PVN.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, uzņēmums reģistrēts 2007.gadā, tā pamatkapitāls ir 2000 latu. SIA «Outdoors» vienādās daļās 35% apmērā pieder Indulim Švernam un Ērikam Lagzdiņam un vienādās daļās 15% apmērā - Jurim Zakrevskim un Andrim Valdmanim. Tā neto apgrozījums 2013.gadā bijis 80 561 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu