Par Hadsones ģimenes locekļu slepkavību aizturēts viņas svainis (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par amerikāņu aktrises un dziedātājas Dženiferas Hadsones mātes, brāļa un māsasdēla slepkavību arestēts viņas bijušais svainis Viljams Belfors.

27 gadus vecais Belfors, kurš bija precējies ar Hadsones māsu Džūliju, apgalvo, ka viņam nav nekāda sakara ar slepkavībām. Tomēr policija ir atradusi pierādījumus par viņa saistību ar slepkavības ieroci.

Oficiālas apsūdzības Hadsones 57 gadus vecās mātes Dārnelas Donersones, 29 gadus vecā brāļa Džeisona Hadsona un septiņus gadus vecā māsas dēla Džuliana Kinga slepkavības lietā vēl nav izvirzītas.

"Oskara" balvas laureātes Hadsones māte un brālis 24.oktobrī tika atrasti nogalināti savās mājās. Septiņus gadus vecais aktrises māsasdēls Džulians Kings sākotnēji tika uzskatīts par pazudušu, bet trīs dienas vēlāk viņa līķis tika atrasts ceļa malā pamestā automašīnā. Visi upuri miruši no vairākām šautām brūcēm.

Policija uzskata, ka Belfors slepkavības pastrādājis ģimenes strīda laikā. Belfors aizturēts četras stundas pēc pirmo slepkavības upuru atrašanas. Visu šo laiku paturēts ieslodzījumā nosacītās atbrīvošanas noteikumu pārkāpšanas dēļ. Iepriekš viņš izcietis cietumsodu par slepkavības mēģinājumu un automašīnas nolaupīšanu.

Hadsone kopš traģēdijas ir vairījusies parādīties sabiedrībā un atcēlusi virkni publicitātes pasākumu, kas bija saistīti ar viņas debijas albuma iznākšanu. Hadsones pirmais ieraksts iznāca tikai dažas nedēļas pirms slepkavības.

Divdesmit sešus gadus vecā Hadsone kļuva pazīstama kā televīzijas šova "American Idol" dalībniece, kā arī ar lomu filmā "Dreamgirls" ("Sapņu meitenes"), par kuru aktrise saņēma ASV kinoakadēmijas "Oskara" balvu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu