Kad redzēsim Ozoliņa filmu "3 of Us"? (15)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunais režisors Miks Ozoliņš pabeidzis savas pirmās pilnmetrāžas filmas "3 of Us" uzņemšanu, informēja Ozoliņa pārstāve Līva Pētersone.

Ozoliņš kā scenārists un režisors jau ilgāku laiku bija gatavojies strādāt profesionāli augstā līmenī un ir ārkārtīgi laimīgs, ka beidzot tas ir izdevies. Lielākā daļa komēdijas tika uzņemta filmēšanas paviljonā Losandželosā, kā arī Santa Klaritas ielejā, kas atrodas netālu no Losandželosas.

Filmas "3 of Us" scenārijs veidots pēc igauņu dramaturga Jāna Tjates lugas, kas stāsta par Džonu (atveido Loklins Munro), kas negaidītu laika apstākļu dēļ spiests lūgt pajumti Roberta Paika Daniela atveidotā ceļazīmju krāsotāja Raula mājā. Taču Rauls pavisam drīz kļūst kā apsēsts ar Lauru (Agnese Zeltiņa) un par atsacīšanos no meitenes Džonam piesola vairākus miljonus dolāru.

"3 of Us" filmēšanas tehniskā un radošā komanda, 30 cilvēki, darbu uzņemšanas laukumā padarīja īpaši patīkamu. Kā atzīst filmas izpildproducente un viena no galveno lomu atveidotājām Agnese Zeltiņa, tik veiksmīgi, ātri un koncentrēti strādājusi viņa nebija sen.

"Par to, kā strādā amerikāņi, esmu sajūsmā. Uzņemšanas laukumā nebija stresa vai nenokārtotu lietu. Katram bija skaidrs savs darāmais, un viss tika padarīts laikā un bez kļūmēm. Viss bija saplānots jau iepriekš, tādējādi neradās nekādi pārsteigumi. Visapkārt valdīja absolūts pozitīvisms," apgalvoja Zeltiņa.

Filmas "3 of Us" sagatavošana sākās Rīgā, bet filmēšana notika Losandželosā.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu