NME nosauc desmit stilīgākos mūziķus (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pēc žurnāla NME ikgadējās aptaujas rezultātiem Toronto dueta Crystal Castles dziedātāja Alisa Glāsa (Alice Glass) patlaban ir stilīgākā persona mūzikā.

Ekspresīvā Crystal Castles dziedātāja Alisa Glāsa ierindojās žurnāla 2008. gada "Stilīgo saraksta" ("NME Cool List") pirmajā vietā.

Kanādiešu elektroniķu - multiinstrumentālista Ītana Kata (Ethan Kath) un dziedātājas Alisas Glāsas (Alice Glass) debijas ieraksts kļuvis par vienu no šā gada interesantākajiem atklājumiem. Crystal Castles galvenā atšķirības zīme ir plašs dažādu 80. un 90. gadu videospēļu skaņu samplu lietojums mūzikā.

Britu žurnāla pirmo trijnieku "stilīgo sarakstā" ieņēmuši jaunpienācēji, kas nebija iekļauti pagājušā gada sarakstā. Pirmajā vietā esošajai Glāsai seko amerikāņu reperis Jay-Z, kurš šogad Lielbritānijā guva lielu un pretrunīgu ievērību sakarā ar piedalīšanos Glastonberijas festivālā, bet spēja izkļūt no visām diskusijām ar cieņu. Trešajā vietā – Ņujorkas grupas MGMT līderis Endrjū van Vingārdens (Andrew Van Wyngarden).

Pilns top10 ir šāds:

1. Alisa Glāsa - "Crystal Castles",

2. Jay-Z,

3. Endrjū van Vingārdens, "MGMT"

4. Alekss Tērners - Arctic Monkeys/The Last Shadow Puppets,

5. Semjuels Dasts - "Late Of The Pier",

6. Ladyhawke,

7. Kaleibs Folovils - "Kings Of Leon",

8. M.I.A.,

9. Liams Galahers - "Oasis",

10. Karolīne Makeja - "Glasvegas".

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu