Puse biļešu uz mūziklu "Mamma Mia" izpārdotas (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nevarat izlemt, kas būtu piemērotākā dāvana mīļajiem Ziemassvētkos? Kāpēc gan neuzdāvināt biļetes uz kādu no pasaulē slavenā mūzikla MAMMA MIA! izrādēm, kas norisināsies Arēnā Rīga 2007.gadā no 8.maija līdz 13.maijam!

Turpinot veiksmīgo pasaules turneju, mūzikls MAMMA MIA! ieradīsies Rīgā, lai sniegtu astoņas neaizmirstamas izrādes nākamā gada pavasarī. Ņemiet vērā, ka puse biļešu uz mūzikla izrādēm jau ir izpārdotas.

Iedvesmojoties no leģendārajām grupas ABBA dziesmām, rakstniece Catherine Johnson ir radījusi stāstu par ģimeni, kas mitinās uz kādas paradīzei līdzīgas Grieķijas salas. Taču ir kāds noslēpums. Savu kāzu priekšvakarā meitai ir jānoskaidro svarīgs jautājums – kurš no trim vīriešiem, kas pirms 20 gadiem apciemoja māti uz salas, ir viņas īstais tēvs?

Salīdzinot ar citiem mūzikliem, kas tiek spēlēti visā pasaulē, MAMMA MIA! nenoliedzami ir populārākais. Pirmais MAMMA MIA! mūzikls Londonā tika prezentēts 1999.gadā, un kopš tā laika tas paralēli tiek uzvests vēl 11 dažādās pasaules vietās. Tāpat kā Londonā, MAMMA MIA! pasaules turnejas ietvaros sniedz priekšnesumus Brodvejā, Lasvegasā, Ziemeļamerikā, Hamburgā, Štutgartē, Madridē, Stokholmā, Osakā, un mūzikls krievu valodā nesen tika uzvests Maskavā.

Mūzikla MAMMA MIA! radošā komanda ir: muzikālais materiāls Benny Andersson un Björn Ulvaeus, scenārija autore Catherine Johnson, režisore Phyllida Lloyd. Mūzikla MAMMA MIA! horeogrāfiju ir veidojis Anthony Van Laast, vizuālo noformējumu Mark Thompson. Par gaismu šovu atbild Howard Harrison, skaņu Andrew Bruce un Bobby Aitken. Mūzikla uzraudzību un sagatavošanu veic Martin Koch.

Jau 1987.gadā, iespaidojoties no grupas ABBA mūzikas, mūzikla producente Judy Craymer pirmoreiz iedomājās par iespēju uzvest mūziklu, kura pamatā ir oriģināls stāsts un grupas ABBA mūzika. Kopš pirmizrādes 1999.gadā, mūzikla biļešu ieņēmumi visā pasaulē sasnieguši 2 miljardus ASV dolāru. Mūziklu ir noskatījušies vairāk nekā 30 miljoni cilvēku visā pasaulē.

Populārās dziesmas un izdoto albumu panākumi visā pasaulē (pārdoti vairāk nekā 370 miljoni kopiju) ļāvuši iemantot grupai ABBA leģendāru slavu. Deviņas ABBA dziesmas ir sasniegušas Lielbritānijas mūzikas topa pirmo vietu. Arī deviņi grupas albumi ierindojušies Lielbritānijas albumu topa pirmajā vietā. Albums ABBA Gold, kas tika izdots 1992.gadā, populārāko albumu topā noturējās 206 nedēļas! Protams, ilgi noturoties arī topa pirmajā vietā. Albums vēlreiz tika izdots 1999. gadā par godu grupas ABBA uzvarai Eirovīzijas dziesmu konkursā pirms 25 gadiem un ātri iekaroja populārāko albumu topa pirmo vietu. Albums ir kļuvis par vienu no visu laiku visvairāk pirktākajiem mūzikas ierakstiem. Tikai tādi slaveni mākslinieki kā The Beatles, Elvis Presley, Cliff Richard un Madonna ir spējuši gūt lielākus panākumus Lielbritānijā.

MAMMA MIA! pasaules turnejas producenti ir Judy Craymer, Richard East un Björn Ulvaeus, kompānijai Littlestar sadarbojoties ar Universal, Stage Entertainment un NGM.

Mūzikla oficiālie fotomateriāli pieejami www.fbi.lv. Detalizētāku informāciju par mūziklu MAMMA MIA! iespējams iegūt www.mamma-mia.com

Mūzikla norises laiks: 2007. gada 8. – 13. maijs

8. maijā izrādes sākums plkst. 20:00 9. maijā izrādes sākums plkst. 20:00 10. maijā izrādes sākums plkst. 19:00 11. maijā izrādes sākums plkst. 20:00 12. maijā pirmās izrādes sākums plkst. 15:00 otrās izrādes sākums plkst. 19:00 13. maijā pirmās izrādes sākums plkst. 15:00 otrās izrādes sākums plkst. 19:00

Mūzikla ilgums 2 stundas un 35 minūtes

Biļešu cenas Sēdvietas: 15 LVL, 20 LVL, 25 LVL, 35 LVL VIP biļetes (partera pirmajā rindā): 50 LVL

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu