Justs komentē savu piecpadsmito vietu Eirovīzijas dziesmu konkursā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ar krāšņu šovu Stokholmas Globe Arēnā ir noslēdzies 61. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss. Latvijas pārstāvis Justs Sirmais ar pagājušā gada sestās vietas ieguvējas Aminatas Savadogo sacerēto dziesmu «Heartbeat» 26 valstu konkurencē ir izcīnījis 15 vietu. Par šā gada uzvarētāju ir kļuvusi Ukrainas pārstāve Džamala ar dziesmu «1944».

Kā telefonintervijā pastāstīja Justs, Džamala bija viņa favorīte šā gada konkursā un viņš ļoti priecājas par dziedātājas uzvaru: «Viņa to ir pelnījusi!» Tieši ar Ukrainas pārstāvi Justam konkursa laikā bija izveidojušās visdraudzīgākās attiecības.

«Šovakar visspilgtākās bija tās emocijas un sajūtas, kas virmoja gaisā. Un arī tas, ka šis ir tas pēdējais brīdis, lielais fināls, kuru visi skatās. Priekš manis šī uzstāšanās viennozīmīgi būs lieliska, un es uzskatu, ka izdarīju visu, ko varēju, un atdevu sevi visu,» neilgi pēc koncerta beigām stāsta Justs.

Ar izcīnīto 15. vietu Justs ir apmierināts: «Domāju, ka ir ļoti labi! Mēs ar Aminatu esam iesākuši tradīciju, ka Latvija iekļūst Eirovīzijas finālā. Ar nepacietību gaidu, kas notiks tālāk, kādi būs nākamie mākslinieki, jo zinu, ka mēs to varam! Mēs ar Aminatu to esam pierādījuši!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu