"Šerloks Holmss 2" ir klāt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viena no pēdējo gadu gaidītākajām kinofilmām - režisora Gaja Ričija (Guy Ritchie) piedzīvojumu filma "Šerloks Holmss: ēnu spēle" ("Sherlock Holmes: A Game of Shadows"), beidzot nonākusi uz kino ekrāniem. Latvijā filma būs skatāma no 30.decembra.

Šonedēļ Kalifornijā notikušajā filmas pirmizrādē pulcējās daudzas prominentas Holivudas zvaigznes. Protams, arī paši filmas veidotāji un aktieri - leģendārā detektīva Šerloka Holmsa lomas atveidotājs Roberts Daunijs (Robert Downey, Jr.), Reičela Makadamsa (Rachel McAdams), kas atkal filmā tēlo Irīnu Adleri (Irene Adler), un pats režisors. Diemžēl doktora Vatsona lomas atveidotājs Džūda Lovs (Jude Law) uz sarkanā paklāja netika manīts.

Anotācija: Šerloks Holmss vienmēr ir bijis gudrākais un veiklākais... līdz brīdim, kad viņam pretī stājas kriminālās pasaules ģēnijs - profesors Moriartijs. Kopā ar allaž uzticamo doktoru Vatsonu detektīvam Holmsam nākas atšķetināt vēl nepieredzēti sarežģītu mīklu – Austrijas prinča slepkavību, kas ir tikai daļa no profesora Moriartija ģeniālā un ļaunā plāna. Ja Holmss nepagūs laikā atšķetināt Moriartija mīklu, neatgriezeniski mainīsies vēstures kurss.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu