Bonda jaunā filma "Quantum of Solace" piedzīvo pirmizrādi Londonā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Simtiem fanu, slavenību un britu karaliskās ģimenes pārstāvju ielenkumā britu aktieris Daniels Kreigs trešdienas vakarā apmeklēja jaunās filmas par britu superspiegu Džeimsu Bondu "Quantum of Solace" ("Mierinājuma kvants") pirmizrādi.

Ģērbies klasiskā melnā smokingā, ar skaistu sievieti pie rokas, Kreigs izskatījās pilnībā kā Džeimss Bonds, ja neņemtu vērā pārsējā iekārto roku.

Tomēr pleca operācija neatturēja Kreigu no filmas pirmizrādes. Jautāts, kura ir viņa mīļākā Bonda meitene, Kreigs pamāja ar galvu savas ilggadējās draudzenes Sacuki Mičelas virzienā un piebilda: "Tā, kas man ir pie rokas, protams."

Simtiem fanu jau vairākas stundas iepriekš sapulcējās Londonas Leičesteras laukumā, lai redzētu Kreigu un citas slavenības, kuru vidū bija arī Lielbritānijas prinči Viljams un Harijs.

"Quantum of Solace" ir 22.filma par Džeimsu Bondu un otrā filma ar Kreiga piedalīšanos.

"Es domāju, ka viņš ir izcils. Viņš iekļūst visādās neparasti jautrās situācijās," par savu varoni sacīja Kreigs, kurš pats veica daudzus no kaskadieru trikiem un vairākkārt guva savainojumus filmēšanas laukumā, tostarp akūts kļuva vecs pleca ievainojums, kā dēļ viņam nācās veikt operāciju.

Ukraiņu modele un aktrise Olga Kuriļenko, tērpusies sarkanā "Valentino" kleitā, sacīja, ka viņa ir pagodināta tēlot vienīgo Bonda meiteni, kas nav nonākusi gultā ar Bondu.

"Bonds un Bonda meitenes kļūst dziļāki tēli, un viņiem ir daudz interesantāki stāsti. Man labāk patīk skatīties tādus. Arī citām sievietēm patīk. Sievietes nevēlas būt atainotas kā seksa objekti. Sievietes ir augušas," viņa piebilda.

Britu aktrises Džemmas Artertones filmā atveidotā aģente Fīldsa nebija tik atturīga, metoties gultā ar Bondu pēc visdīvainākās savaldzināšanas frāzes Bonda vēsturē.

"Un tā darbojas! Tagad puiši visā pasaulē to lietos. Kreigs lieliski skūpstās. Es apzināti vairākkārt izjaucu filmēšanu," sajūsminājās Artertone.

Lēdija Džūdija Denča pavēstīja, ka Bonda priekšnieces M tēlošana ir viņai lieliskas pārmaiņas pēc smagajām drāmām, kādās viņa parasti filmējas. "M ir spēcīga un valdonīga. Man patīk mazliet asuma. Man nepatīk visu dienu atrasties birojā," piebilda Denča.

Amerikāņu aktieris Džefrijs Raitts, kurš filmā tēlo CIP aģentu Fēliksu Leiteru, uz pirmizrādi ieradās ar uzvalkam piespraustu nozīmīti ar ASV demokrātu prezidenta kandidāta Baraka Obamas seju. "Es būšu laikus atpakaļ ASV, lai varētu nobalsot prezidenta vēlēšanās," viņš norādīja.

Savukārt filmas režisors Marks Fosters pavēstīja, ka viņam izteikts piedāvājums uzņemt arī nākamo filmu par Džeimsu Bondu.

"Es biju ļoti pagodināts, bet es atteicos," sacīja Fosters.

"Quantum of Solace" uz Lielbritānijas un Īrijas kinoekrāniem nonāks piektdien, 31.oktobrī, bet Ziemeļamerikā filmu sāks demonstrēt 14.novembrī.

Latvijas kinoteātros filmu sāks izrādīt 7.novembrī.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu