Oasis turnejas biļetes izpirktas piecās stundās (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Oasis nākamā gada stadionu turnejas biļešu pārdošanas tempi Lielbritānijā pārspējuši visus rekordus.

Biļešu tirgošana sākās sestdienas rītā un līdz trijiem pēcpusdienā bija pārdoti jau 500 tūkstoši biļešu. Koncerti Mančestras Hītona parkā un Londonas Vemblija stadionā tika izpārdoti pāris stundu laikā, tāpēc turnejas organizētāji izziņoja papildkoncertus abās pilsētās.

"Šis ir lielākais biļešu skaits, ko kāds mākslinieks Lielbritānijā pārdevis vienas dienas laikā," izteicies koncertaģentūras "SMJ Concerts" pārstāvis Kriss Jorks. Īrijā izpirktas arī visas biļetes uz „Oasis” koncertu pie Sleinas pils Dublinā.

"80 tūkstošus biļešu sestdienas rītā izķēra rekordīsā laikā. Neapšaubāmi šis ir viens no visātrāk izpārdotajiem koncertiem, kādus esmu pieredzējis, un es esmu šajā biznesā 25 gadus," paziņojis biļešu tirdzniecības aģentūras "Ticketmaster" Īrijas nodaļas vadītājs Īmons O’Konors. „Oasis” stadionu turneja sāksies 2009. gada 4. jūnijā Mančestrā un noslēgsies 12. jūlijā Londonā.

Koncertu īpašie viesi būs grupas Kasabian un The Enemy.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu