Top Gustavo un "Kasta" videoklips (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīt (12. novembrī) Krievijas repa grupa "Kasta" ierodas Rīgā, lai uzņemtu videoklipu.

Tikšanās vieta: Viktora Vilka studija, kas uzskatāma par meku tiem mūziķiem, kas vēlas tikt pie augstas kvalitātes video. Ne reizi vien šajā maršrutā devušies "Mumij Troll", "Zemfira", "Bi-2" u.c. Klips tiks uzņemts pašmāju repera Gustavo dziesmai, kas veidota divās valodās: "No lūpām lasi!”, kurā kā viesmākslinieks piedalās Vladi no Krievijas projekta "Kasta". Grupas fani jau dzirdējuši to maksi singlā "Po prikolu" un Gustavo albumā. Scenārijs, ko rakstījis Viktors Vilks (viņš ir arī režisors), aprēķināts trim filmēšanas dienām. Jau ar šo informāciju vien jāpietiek, lai saprastu: tiek veidota vēsture un vēl ar plašu vēzienu!

Klips piedāvās komiski dramatisku vēsturi, kur galvenās lomas spēlē Gustavo un Vladi, piesaistot vēl daudzus varoņus un personāžus - sākot no pārējiem "Kastas" dalībniekiem, līdz valsts prezidentei - Vairai Vīķei-Freibergai. Pēc filmēšanas "Kasta" atgriezīsies pie nodarbes, kas atņems viņiem visu brīvo laiku nākamo mēnešu laikā: koncertēšana un studijas darbs ar jaunu albumu, kuru grupa plāno pabeigt nākamā gada vasarā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu