Šakira saņem piecas Latīņamerikas "Grammy" balvas (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kolumbiešu dziedātāja Šakira ceturtdien saņēma piecas Latīņamerikas "Grammy" balvas par gada labāko albumu, labāko sieviešu popmūzikas izpildītājas albumu, par gada labāko ierakstu un gada dziesmu, kā arī par labāko skaņu režiju.

Šakira, kas bija nominēta sešās kategorijās, valdīja balvu pasniegšanas ceremonijā, ik pa brīdim kāpjot uz skatuves saņemt balvu un uzstājoties.

"Visiem latīņamerikāņiem, kas šeit atrodas, tāpat kā man agrāk, ir kāds sapnis. Viss, kas viņiem ir vajadzīgs, kā sacīja Huans Luiss Guera, ir vīza sapnim," sacīja Šakira, pieminot dominikāņu dziedātāja "A Visa for a Dream".

Ievērojamus panākumus guva arī latīņamerikāņu hiphopa duets "Calle 13", kas saņēma trīs balvas par labāko pilsētas mūziku, kā labākie jaunie mākslinieki un par labāko videoklipu.

Grupu veido pusbrāļi Renē Peress "Residente" un Eduardo Kabra "Visitante". Residente aizkulisēs pēc pirmās trofejas saņemšanas par labāko videoklipu, kurā viņi pārspēja Šakiru, sacīja, ka ir pārsteigts par balvu.

Ceremonijā uzstājās vairākas latīņamerikāņu zvaigznes, ieskaitot Šakiru, spānieti Alehandro Sansu, meksikāņu superzvaigzni Taliju un Rikiju Mārtinu.

Mārtins ceremonijā godināts kā gada persona par aktīvo darbību kampaņā pret cilvēku kontrabandu un bērnu iesaistīšanu prostitūcijā.

Uz pasākumu vēderdejotāju pavadībā ieradās arī Ņujorkas mērs Maikls Blumbergs, iemēģinot arī spāņu valodas zināšanas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu