Kobeina pelni nemaz neesot pazuduši (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kurta Kobeina atraitnes Kortnijas Lovas preses sekretārs izplatījis paziņojumu sakarā ar Berlīnes galerijā "Wagner + Partner" gaidāmo mākslas akciju, kurā austrāliešu māksliniece Nataša Stellmaha gatavojas izsmēķēt cigareti ar Kobeina pelniem.

Stellmaha apgalvo, ka pie viņas nonākuši Kurta Kobeina pelni, kas maijā tika nozagti no viņa atraitnes mājas, un akcijas mērķis ir simboliski padarīt mūziķi brīvu no pārspīlētās mediju uzmanības.

Kortnijas Lovas pārstāvis apgalvo, ka akcija ir safabricējums un nekādi "Nirvana" līdera pelni tajā netiks izsmēķēti. Par to, šķiet, nešaubījās neviens, jo pati māksliniece nav spējusi sniegt nevienu daudzmaz ticamu versiju, kā pelni nonākuši viņas īpašumā, aizbildinoties ar „noslēpumainu maģisku darbību”.

Tomēr Kortnijas Lovas preses pārstāvis gājis vēl tālāk, paziņodams, ka pelni nemaz nav tikuši nozagti, lai gan maijā visas pasaules masu medijos bija lasāmas Kortnijas Lovas žēlabas, ka viņa esot tuvu pašnāvībai, jo no mājas pazudusi bērnu mugursoma zaķīša formā, kurā atradās urna ar Kobeina pelniem.

"Šī informācija tika kļūdaini interpretēta," tagad taisnojas Kortnijas Lovas sekretārs.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu