Oasis sākuši jaunā albuma ierakstu (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mančestras varoņi Oasis ķērušies pie jauna studijas albuma ieraksta, 13. novembrī atklājis dziedātājs Liams Galahers (Liam Gallagher).

Galahers pastāstījis, ka darbs studijā ar septītā albuma muzikālo materiālu sācies jau pagājušonedēļ un visam būtu jābūt gatavam jau decembra vidū.

Pēc Ziemassvētkiem plānots, ka grupa dosies uz Losandželosu, lai jauno albumu miksētu. Plānots, ka disks varētu iznākt 2008. gada augustā.

Tāpat kā kolēģus Radiohead, Oasis puišus šobrīd nesaista kāds līgums ar ierakstu izdevniecību, taču nedomājiet, ka brāļi Galaheri sekos Oksfordas puišu piemēram un ļaus jaunās dziesmas lejupielādēt bez maksas vai par simbolisku samaksu.

Galahers paziņojis, ka tikai "pār viņa līķi" jaunās dziesmas, kuras viņš kopā ar pārējiem mūziķiem sūrā darbā šobrīd iemūžina, atdos kādam bez maksas.

Tāpat kā ar iepriekšējo plati grupa sadarbojas ar producentu Deivu Sārdiju (Dave Sardy) un albumā tiks iekļautas vairāku grupas dalībnieku sacerētas dziesmas, ne tikai pamatautora Noela Galahera (Noel Gallagher) rakstītās.

Liams atteicies atklāt savu sacerēto dziesmu nosaukumus, taču to raksturs būšot dumpiniecisks.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu