"Artelī" koncerts-tiešraide "Radio Bihne"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: artelis.lv

"Artelis - gandrīz teātris" (Blaumaņa ielā 32) sadarbībā ar radio SWH katru otrdienu plkst.19 (ieeja no 18.00) piedāvā koncertu - tiešraidi "Radio Bihne", informē Sanita Runtule, "Artelis-gandrīz teātris".

Vārds bihne jeb bīne ir vārda skatuve sena forma. Latviešu teātra pamatlicējs Ādolfs Alunāns savā rakstā "Kāds vārds par teāteri" sauc skatuvi par bīni: "Tāds spieģelis ir bīne jeb tā vieta, uz kuras aktieri teāteri spēlē..."

Otrdienu vakaros uz Arteļa skatuves teātri spēlēt nav paredzēts, bet ieskatīties dziļāk dažādu muzikālu formējumu kopdarbā gan. Piedalīties koncertā - tiešraidē "Radio Bihne" grupas tiek aicinātas kāda īpaša iemesla dēļ - vai tās būtu jaunas dziesmas vai jauna kopā sanākšana, vai kāds cits patīkams iemesls.

Pēdējā raidījumā otrdien, 7.decembrī, piedalījās grupa "Gaujarts", kas uz Arteļa skatuves kāpa, tikko iznākuši no studijas, kur tika ierakstītas jaunas dziesmas.

Otrdien, 14.decembrī, uz Arteļa skatuves un radio SWH tiešajā ēterā savos iespaidos par astoņu mēnešu ceļojumā gūtajiem iespaidiem un tur tapušajām dziesmām stāstīs Ūdrītis un Balode, kas savam jaunajam akustiskās ielu mūzikas projektam ir devuši nosaukumu "Rīga - Pekina".

Biļetes uz koncertiem Artelī www.bilesuparadize.lv - cena Ls 3.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu