Boldvins: Mana karjera kino ir pilnīga izgāšanās (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu aktieris Aleks Boldvins paziņojis, ka aktiermāksla viņu vairs neinteresē un savu karjeru kino viņš uzskata par izgāšanos.

"Aktiermāksla mani vairs neinteresē," intervijā žurnālam "Men''s Journal" atzina 51 gadu vecais aktieris, kas ieguvis "Emmy" balvu par lomu televīzijas seriālā "30 Rock" un nākamgad kopā ar Stīvu Mārtinu vadīs "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju. "Filmas ir daļa no manas pagātnes. Ir pagājuši 30 gadi. Es neesmu jauns, taču man ir laiks darīt kaut ko citu," piebilda Boldvins.

Aleks Boldvins sāka aktiera karjeru televīzijā astoņdesmitajos gados, taču drīz vien sāka piedalīties arī kinofilmās, tostarp 1988.gada Tima Bērtona kulta filmā "Beetlejuice". Viņš ir bijis nominēts "Oskara" balvai par aktierspēli 2003.gada filmā "The Cooler".

"Es uzskatu, ka visa mana karjera kino ir pilnīga izgāšanās," sacīja aktieris. "Kino mērķis ir spēlēt tā, lai tava spēle virzītu filmu. Lai filma gūtu vai nu kritiķu atzinību, vai arī komerciālu veiksmi, un es to nekad neesmu piedzīvojis." Boldvins paskaidroja, ka 1990.gada filma "The Hunt for Red October", kurā viņš spēlēja galvenajā lomā un kas visā pasaulē ieņēma 200 miljonus ASV dolāru, bija veiksmīga tikai tāpēc, ka tā bija balstīta uz Toma Klensija romānu.

Aktieris atzina, ka agrāk viņam bijusi interese par politiku, taču intervijā neatklāja, ko viņš plāno darīt pēc aiziešanas no kino. Iepriekš intervijā ar žurnālu "Playboy" Boldvins paziņoja, ka aizies no kino 2012.gadā, kad noslēgsies seriāla "30 Rock" filmēšana.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu