Fans uzbrūk "Oasis" ģitāristam Noelam Galaheram (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu grupas "Oasis" ģitāristam Noelam Galaheram nācies piedzīvot nepatīkamus mirkļus, kad uzstāšanās laikā Kanādas pilsētā Toronto notiekošajā mūzikas festivālā "V Festival" viņam uzbrucis kāds fans.

Grupas hita "(What''s The Story) Morning Glory" atskaņošanas laikā uz skatuves uzkāpa kāds festivāla apmeklētājs (47 gadus vecais Daniel Sullivan) un, pieskrējis Galaheram no muguras, nogrūda mūziķi zemē.

Pēc tam uzbrucēju no kājām nogāza apsardze, kam nācās arī savaldīt grupas dziedātāju, Galahera brāli Laiemu, kurš vēlējās fanu iekaustīt.

Pārējā grupa pameta skatuvi, bet pēc dažām minūtēm atgriezās un atsāka koncertu. Kāds no skatītājiem incidentu nofilmējis, un tas ievietots interneta vietnē "YouTube" (skat. video).

Uzstāšanās "V Festival" bija viens no pēdējiem koncertiem "Oasis" Ziemeļamerikas koncertturnejas gaitā, kas piektdien noslēgsies Ņujorkā.

Pats Galahers dienasgrāmatā, ko viņš raksta visu turnejas laiku, pagaidām incidentu nav komentējis. Zināms, ka Noels nogādāts slimnīcā uz pārbaudēm.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu