Uzlabota "Radio SWH Rock" apraides kvalitāte (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot ar š.g. 1.septembri, vairākas pārmaiņas piedzīvojusi vienīgā rokmūzikas radiostacija Baltijā – Radio SWH Rock (FM 89,2), kas turpmāk būs dzirdama tālāk un kvalitatīvāk. Būtiski mainījies arī Radio SWH Rock piedāvātās programmas saturs un vizuālais tēls.

Radio SWH Rock apraides kvalitāte tiek uzlabota, pateicoties jauna raidītāja iegādei un uzstādīšanai.

Radiostacijas piedāvātais dienas programmas kodols turpmāk tiks veidots no 70., 80. un 90. gadu populārākās rokmūzikas. Turklāt dienas laikā mūzika tiks raidīta bez komentāriem, kas programmu padarīs vienlīdz saprotamu gan latviešiem, gan cittautiešiem.

"Visu laiku labākā rokmūzika un atpūta no informācijas gūzmas – tieši to piedāvā Radio SWH Rock. Savukārt vakaros tagad dzirdamas specializētas autorprogrammas," saka Radio SWH Rock producents Artis Dvarionas.

Būtiski mainījies arī Radio SWH Rock vizuālais tēls. Radiostacijai ir jauns logotips, un iepriekš ierasto violeto krāsas toni nomainījis sarkanais.

Radio SWH Rock arī turpmāk raidīs FM 89,2 frekvencē Rīgā un tās apkārtnē.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu