Marka MTV demonstrēja seksa pozas (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrajā MTV raidījumā (17.sept.) par "The VJ Search" atlases kārtām, VJ emocijām un kurioziem atlases laikā tirdzniecības centrā "Mols" kļuva Marka.

Viens no galvenajiem otrā raidījuma varoņiem bija grupas "Double Faced Eels" solists Marka, kurš ar drauga palīdzību MTV žūrijai uzskatāmi demonstrēja iespējamās seksa pozas, kas būtu izmantojamas videoklipa uzņemšanas laikā, kā arī stāstīja par to plusiem un mīnusiem. MTV žūriju Marka sasmīdināja līdz asarām.

Otrajā raidījumā septiņi VJ (šobrīd ir septiņi VJ visā Baltijā — Igaunijā un Latvijā divi, bet Lietuvā trīs. Lietuvas VJ — puiši — ir pāris "viens divos", jo viņi ir dvīņi) stāstīja par uzdevumiem, kas bija jāveic atlases kārtās, kā arī emocijām, cerībām, pārliecību (un tās trūkumu) atlases laikā. Otrajā raidījumā arī "MTV Networks Baltic" direktors Marijus Veselis stāstīja par to, kas katram kārtīgam VJ ir vajadzīgs un ko tieši MTV meklēja. Tāpat raidījumā bija redzams materiāls no "The VJ Search" fināla Viļņā.

Raidījumu producents ir Miks Ozoliņš, kas no "MTV Latvija" VJ kļuvis arī par "MTV Networks Baltic" producentu un režisoru. "Pirmo raidījumu skatījos jautrā kompānijā kopā ar draugiem, un daži no viņiem pamanīja raidījumā savus draugus un paziņas, kas, nevienam nesakot, bija pieteikušies "The VJ Search".

MTV savus VJ meklēja gandrīz divus mēnešus — pieteikšanās VJ atlasei sākās 2006.gada 4.maijā, bet uzvarētāju paziņošana notika 30.jūnijā. Kopumā uz VJ vietām pieteicās 2206 jaunieši, kas nozīmē, ka konkurence bija ļoti sīva — gandrīz 1000 cilvēku uz vienu vietu. "MTV Latvija" sāka raidīt 4.septembrī.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu