Basketbolists Andris Biedriņš un Sanda Valtera sieva (80)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas jaunais basketbola talants Andris Biedriņš un Sanda Valtera sieva Katrīna acīmredzot tomēr nolēmuši vismaz kādu laiku padzīvot kopā ASV.

Septembra sākumā Biedriņš aizlidoja uz Ameriku, lai piedalītos NBA komandas Goldensteitas "Warriors" pirmssezonas treniņnometnē. Katrīna no viņa atvadījās iepriekšējā dienā un pavadīt mīļoto uz Rīgas lidostu nemaz nebija ieradusies. Tomēr izrādās, tā bijusi tikai acu aizmālēšana, jo abi negribēja, lai viņus atkal pieķer paparaci. Katrīna lidmašīnā kāpa nākamajā dienā, lai ar Biedriņu satiktos Vācijas pilsētā Frankfurtē un no turienes tālāk dotos uz okeāna otru krastu. Jāatgādina, ka tieši "Vakara Ziņas" augusta vidū abus lidostā pieķēra pirms izlidošanas uz romantisku atpūtas nedēļu kādā no Turcijas kūrortiem.

Šobrīd attiecīgās instances gatavo dokumentus, lai oficiāli varētu nokārtot Sanda un Katrīnas laulības šķiršanu. Interesanti, kā pāris "sadalīs" piecus gadus veco meitiņu Luīzi. Iepriekš Katrīna presē bija izteikusies, ka pagaidām uz ASV nedosies, jo rit cīņa par meitu, tomēr, kā redzams, vārdi nesaskan ar darbiem. Jaunieši apprecējās, kad Katrīna vēl nebija sasniegusi pilngadību, un drīz pasaulē nāca pirmdzimtā. Pēc vairākām ārvalstu klubos pavadītām sezonām pērn Sandis atgriezās Latvijā un pievienojās "ASK Rīga" komandai. Arī šosezon viņš aizstāvēs šīs vienības krāsas, bet pašlaik Latvijas izlases sastāvā cīnās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Acīmredzot visas ģimenes likstas tomēr atstāj uz Sandi iespaidu — kopš atklātībā nāca Katrīnas un Biedriņa romāns, viņa sniegums laukumā kļuvis krietni vājāks un roka vairs nav tik precīza kā iepriekš.

Komentāri (80)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu