Rīgā būs skatāms Brodvejas mūzikls "Operas spoks"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūsdienās ir divi pazīstami "Operas spoka" iestudējumi. Zināmākais ir Endrū Loida Vēbera uzvedums, savukārt Brodvejai ir sava versija ar Džeikobsa, kas ir gan dziesmu teksta, gan mūzikas autors, inscenēto mūziklu.

Novembrī Rīgā, Skonto hallē, Latvijas iedzīvotājiem būs iespēja noskatīties Aivena Džeikobsa oriģinālā Brodvejas mūzikla "Operas spoks" izrādes, informēja Baltijas koncertu aģentūras pārstāvji.

28.novembrī un 29.novembrī Latvijas skatītajiem būs unikāla iespēja izbaudīt pasaules mēroga šovu - Brodvejas aktierus, izcilu mūziku, krāšņus kostīmus un neaizmirstamus specefektus, sola pasākuma rīkotāji.

Džeikobsa iestudētais "Operas spoka" muzikālais pavadījums sevī ietver unikālu dramatiskā un komēdijas, dejas žanra kvintesenci, ka arī klasiskā baleta mūziku. Neparasts, raksturīgs tikai Džeikoba darbiem ir mūzikas, horeogrāfijas un libreta neatkārtojamais savienojums, ko pats autors sauc par "emocionāli muzikālo konstrukciju".

"Operas spoks" ir mūzikls, kurš sniedz skatītājiem vienreizēju iespēju iedziļināties un pašiem izdzīvot šī pasaules slavenā stāsta mistiskos notikumus.

Baltijas koncertu aģentūras pārstāvji sola, ka iespaidīgajā šovā būs iespējams redzēt simtiem neparastu un iespaidīgu kostīmu, raksturīgu 19.gadsimta Parīzes iedzīvotājiem. Izrādes vajadzībām speciāli no ASV tiks atvests viss nepieciešamais tehniskais aprīkojums - skatuve, dekorācijas, skaņas un gaismas iekārtas.

Kopumā Latvijā iecerētas četras mūzikla izrādes. 28.novembrī "Operas spoka" izrādes Skonto hallē notiks plkst.18 un 22, bet 29.novembrī - plkst.15 un 19.

Biļetes uz "Operas spoka" izrādi iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā "Biļešu servisa" kasēs vai internetā "www.bilesuserviss.lv". Biļešu cenas ir no deviņiem līdz 100 latiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu