Lamars Odoms savās atkarībās un neveiksmēs vaino Kardašjanu šovu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Basketbola zvaigzne Lamars Odoms narkotiku atkarību, narkotiku pārdozēšanu, sievas krāpšanu, aizraušanos ar prostitūtām un aiziešanu no basketbola neuzskata par savu vainu, bet vaino visā Kardašjanu ģimenes realitātes šovu, kurš to iznīcinājis.

Sporta zvaigzne atklāja, ka nekad nav bijis tik laimīgs kā laikā, kad spēlējis basketbolu «Lakers» komandā, un laiku uz laukuma sauc par pašu labāko laiku viņa dzīvē.

Toties iepazīšanos ar Kloju Kardašjanu, sievietes apprecēšanu un viņas ģimenes satikšanu sportists sauc par lāstu, kas to iznīcinājis.

Lai vai kā, tieši Kloja Kardašjana atradās slimnīcā, sportistam pārdozējot narkotikas, sedza visus izdevumus un pat piekrita atcelt šķiršanos un sākt visu no jauna.

Drīz vien sieviete pārdomāja, jo pēc iznākšanas no slimnīcas nekas nemainījās, sportists atgriezās pie bijušajiem netikumiem.

Par spīti faktam, ka Lamars ir pieaudzis vīrietis, kuram būtu jāatbild par saviem lēmumiem un rīcību, viņš izvēlas vieglāko ceļu - turpināt tādā pašā garā, bet visā vainot citus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu