Iepazīsti Vēdu zināšanas latviski (44)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds "Lietusdārzs" laidis klajā Deivida Frolija (David Frawley) grāmatu "No debesu upes" ("From the River of Heaven"), kas draudzīgi sniedz ieskatu senās Indijas mācībās un atklāj, cik tās ir bagātīgas, universālas un cilvēkam vajadzīgas.

Mūsdienu pasaulē ir visai daudz informācijas par vēdiskajām zināšanām. Šķiet, ik uz soļa sastopamies ar jēdzieniem joga, karma, avatārs vai ājurvēda. Taču pat tiem, kuri interesējas par Austrumu garīgajām mācībām, nereti jāatzīst, ka daudzi viņu priekšstati ir neskaidri un virspusīgi.

Deivida Frolija grāmatas "No debesu upes" apakšvirsraksts ir "Vēdiskās zināšanas mūsu laikmetā".

Autors koncentrēti, saprotami, draudzīgi sniedz ieskatu senās Indijas mācībās un atklāj, cik tās ir bagātīgas, universālas un cilvēkam vajadzīgas. Viņam izdevies pārskatāmi parādīt visus būtiskākos Vēdu mācību teorētiskos un praktiskos aspektus. Lūk, daži grāmatas nodaļu virsraksti un apakšvirsraksti: Dabas medicīna. Ājurvēda; Sanskrits. Mantras spēks; Karma un atdzimšanas zinātne; Jogas ceļi.

"No debesu upes"
"No debesu upes" Foto: publicitātes

Savā ziņā tā ir radošas, veselīgas garīgas un fiziskas dzīves māksla, kuru iespējams apgūt arī mūsu dienās.

Vēdiskā zinātne ir garīgo zināšanu sistēma, kas aptver visas dzīves jomas. Pirmkārt, tā sniedz mums zināšanas, kā atbrīvoties jeb izprast sevi.

No angļu valodas tulkojusi Velga Vīgante.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu