Frenks Bleks izslēdz jauna Pixies albuma ierakstīšanu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rokmūziķis Frenks Bleks (Frank Black) noliedzis iespēju, ka grupa Pixies izdos jaunu albumu, jo mūziķi nav spējuši atrisināt savstarpējās nesaskaņas, ziņo "Contactmusic".

2004.gadā dziedātājs apvienoja populāro pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu alternatīvo rokgrupu, lai dotos garā pasaules turnejā, taču tagad atzīst, ka plāni ierakstīt jaunu albumu kopā ar basģitāristi Kimu Dīlu, bundzinieku Deivu Lavringu un ģitāristu Džoiju Santjago ir pilnībā izgāzušies, jo trīs mūziķi nav vēlējušies nopietni strādāt šajā projektā.

Tagad Bleks nolēmis veltīt visu uzmanību solokarjerai.

"Es varētu izdarīt visādas nejaukas lietas, taču šis (solokarjera) ir veids, kā pateikt: "Ja jūs negribat ierakstīt albumu, labi." Fani grib dzirdēt jaunu "Pixies" albumu, taču līdz šim brīdim (pārējie grupas dalībnieki) atteikušies pie tā strādāt. Labi. Tad es uzstāšos kā "Black Francis". Es nevaru faniem nodrošināt "Pixies", bet vismaz varu nodrošināt "Black Francis"."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu