Rīgā demonstrēs Elvisam Preslijam veltītu mūziklu "The King"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

6.novembrī Rīgas Kongresu namā tiks demonstrēts Elvisam Preslijam veltīts mūzikls "The King", informēja SIA "Makroconcert" sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Rutkovska.

Mūzikla "The King" aizsākums meklējams Astorijas teātrī Londonā, Vestendā, kur tas ar lieliem panākumiem tika demonstrēts no 1977.gada novembra līdz pat 1979.gada jūnijam.

Preslijam kā goda viesim bija jāierodas šā mūzikla atklāšanā, taču dažus mēnešus pirms tā viņš jau bija aizgājis mūžībā, norādīja Rutkovska.

1978.gadā mūzikls "The King" tika nominēts "SWET" balvai, kā arī tajā pašā gadā kā gada labākais mūzikls saņēma "Evening Standart" balvu.

Rutkovska informēja, ka 7.oktobrī Parīzē notiks atjaunotā mūzikla "The King" pirmizrāde, kas pēc tam būs skatāma vairākās valstīs, tostarp Latvijā.

Šogad 16.augustā visā pasaulē tika atzīmēta rokenrola karaļa Elvisa Preslija 30.nāves gadadiena.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz mūziklu "The King" būs iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs un internetā "bilesuserviss.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu