Sākas biļešu iepriekšpārdošana uz "Positivus"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien (22.11.) "Tele2" un "Zelta zivtiņas" klienti pirmie varēs iegādāties biļetes uz nākamā gada "Positivus" mūzikas un mākslas festivālu, kas Salacgrīvā norisināsies 20. un 21. jūlijā, informē festivāla rīkotājs Ģirts Majors. Šodien "Tele 2" un "Zelta zivtiņa" klienti "Positivus" festivāla biļetes varēs iegādāties par 24 latiem. Lai iegādātos akcijas biļeti, "Tele2" un "Zelta zivtiņas" klientiem līdz plkst. 24 vajadzēs pasūtīt unikālo kodu, sūtot īsziņu ar vārdu "positivus" uz telefona numuru 1626.

Kodu varēs saņemt tikai akcijas pirmajā dienā, taču biļetes ar unikālo kodu varēs iegādāties trīs dienas. Ar vienu kodu varēs iegādāties maksimums četras biļetes. Atlaides kods tiks piešķirts, veicot norēķinu "www.positivusfestival.com".

Savukārt no rītdienas tikai divas dienas internetā "www.positivusfestival.com" un "Nordea" bankomātos festivāla biļetes būs nopērkamas tikai par 25 latiem, bet no 25.novembra biļetes uz nākamā gada festivālu iepriekšpārdošanā būs pieejamas arī "Biļešu servisa" kasēs un divu dienu biļete bez telts vietas maksās 29 latus.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz "Positivus" festivālu kļūs dārgākas pēc pirmo mākslinieku paziņošanas. Pirmos māksliniekus festivāla rīkotāji cer paziņot vēl līdz janvārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu