Mihails Gorbačovs kļūst par "Louis Vuitton" reklāmas seju (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Padomju Savienības bijušais prezidents Mihails Gorbačovs izraudzīts par jauno modes preču un ādas izstrādājumu firmas "Louis Vuitton" reklāmas seju.

Viņš piedalīsies reklāmas klipos kopā ar bijušajiem tenisistiem Štefiju Grāfu un Andrē Agasi, kā arī franču aktrisi Katrīnu Denēvu, teikts ceturtdien izplatītajā firmas "Moet Hennessy Louis Vuitton SA" paziņojumā.

Fotogrāfes Ennijas Leibovicas veidotajā reklāma koncentrēsies uz firmas "pamatvērtību" - ceļojuma somām. Kompānija tika nodibināta 1854.gadā kā čemodānu un ceļasomu ražotāja.

Gorbačovs reklāmā būs redzams braucam mašīnā ar ceļasomu pie sāniem un Berlīnes mūri fonā.

"Louis Vuitton" informēja, ka tā veic ziedojumus bijušā ASV viceprezidenta Ala Gora izveidotajā fondā "The Climate Project", kas cīnās pret klimata sasilšanu, kā arī fondam "Green Cross International", kuru izveidojis Gorbačovs, lai veicinātu ilgstošu attīstību. Kompānija neatklāja ziedojumu summu.

Reklāmas kampaņa parādīsies žurnālos septembrī.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu