Timbalands pārtrauc Rianas uzvaras gājienu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas producenta Timbalanda (Timbaland) aktuālais singls "The Way I Are" (Interscope) beidzot pārtraucis R&B dziedātājas Rianas (Rihanna) uzvaras gājienu Apvienotās Karalistes singlu topā.

Timbalanda hits "The Way I Are", piedaloties Kerijai Hilsonei (Keri Hilson), pārtraucis (kāpums no 3. līdz 1.) Rianas episko uzvaras gājienu, kad viņas un Jay-Z dziedātais "Umbrella" (Def Jam) noturējās singlu topa pirmajā vietā 10 nedēļas pēc kārtas.

Jaunā Londonas zvaigzne Keita Neša ar "Foundations" (Fiction/Polydor) saglabājusi 2. vietu, no līdera atpaliekot par nieka 16 vienībām. Tikai trešajā vietā - Riana ar "Lietussargu", kamēr mākslinieces otrais singls "Shut Up and Drive" jau pakāpies no 65. uz 18. vietu.

Augstākais jaunums Velsas revolucionāriem Manic Street Preachers ar nu jau 15 top10 singlu viņu karjerā "Autumnsong" (Columbia) - 10. pozīcijā. 23 gadus vecais britu puisis ar drediem Ņūtons Folkners (Newton Faulkner) ar singlu "Dream Catch Me" debitē 16. vietā, savulaik bijis slavens ar savām grupas Green Day dziesmu versijām. Viņa elki Green Day ar Simpsonu filmiņas tēmu 19. vietā. Amerikāņu poppanka kolektīvs Plain White T''s ar lirisko "Hey There Delilah" 26. vietā. R. Kelijs (R.Kelly), piedaloties Ašeram (Usher), ar "Same Girl" pakāpies no 32. uz 27. pozīciju (skat. video). Dj Yves Larock ar regejisko deju hitu "Rise Up" kā jaunums 39. vietā.

Albumu topā pirmajā vietā otro nedēļu pēc kārtas "Britain''s Got Talent" TV šova uzvarētājs Pols Potss (Paul Potts) ar operas žanrā ieturēto plati "Paul Potts". Timbalanda pirmais soloieraksts "Shock Value" no 5. vietas uzkāpis uz 2. Augstākais jaunums šoreiz tikai 11. vietā - 90. gados populārās grupas Garbage izlase "Absolute Garbage".

Video: R.Kelly feat. Usher "Same Girl"

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu