"Positivus" festivāls notiks 20. un 21. jūlijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 15.novembrī, "Radio 101" ēterā īsi pēc plkst. 12 tika paziņoti 2012. gada "Positivus" festivāla norises datumi un informācija par lētāko biļešu iegādi. Kā pavēstīja rīkotājs Ģirts Majors, festivāls 2012. gadā notiks 20. un 21. jūlijā.

Arī šogad festivāls notiks tradicionāli divas dienas.

"Mēs paši arī vēlamies trīs dienas, bet šogad vēl paliek divu dienu festivāls," intervijā "Radio 101" atklāja Majors.

"Ja mēs izvērstu festivālu uz trīs dienām, tad biļešu cena tomēr būtiski pieaugtu.

Tomēr jau ceturtdienā, kad uz festivālu dodas pirmie viesi, esam iecerējuši grandiozāku sagaidīšanu. Ir doma telšu pilsētiņā uzbūvēt kādu mazu skatuvīti."

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šogad pirmās dienas festivāla biļetes varēs iegādāties tikai www.positivusfestival.com lapā un Nordea bankomātos.

Tele2 un Zelta Zivtiņas klienti biļetes varēs iegādāties 22.novembrī, iepriekš saņemot īpašu kodu un pirkumu izdarīt tikai www.positivusfestival.com.

Pēc 24.novembra biļetes būs nopērkamas arī Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un maksās Ls 29 bez telšu vietas un Ls 32,50 ar telšu vietu.

Nākamvasar Salacgrīvā notiks jau sestais "Positivus" festivāls, kurš ar savu daudzveidīgo un iespaidīgo programmu kļuvis par lielāko festivālu Baltijā un šogad pulcēja 20 000 apmeklētāju no dažādām pasaules valstīm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu