Hiltone šokā par saviem kailfoto žurnālā (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viesnīcu magnāta mantiniece Perisa Hiltone, kas līdz šim konsekventi bija atteikusies pozēt kaila Playboy žurnālam, bija nepatīkami pārsteigta, kad uzzināja, ka Playboy septembra izdevumā iekļauti slavenības līdzinieces kailfoto.

Ar virsrakstu Viena nakts kā Perisai publicētās fotogrāfijas, kurās redzama Kanādā dzimusī 21 gadu vecā Natālija Reida, saskaņā ar zinātāju teikto ļoti pārliecinoši atgādina īsto Perisu Hiltoni. Kanādietei ne tikai veiksmīgi izdevies atdarināt Hiltones pozas, bet arī izmantot Perisai tik raksturīgos aksesuārus, šajā gadījumā čivavas sugas klēpja sunīti. "Foto ir lieliski, ļoti eleganti un ļoti gaumīgi," uzskata Natālija.

Tomēr pati Perisa domā citādi. Hiltones pārstāvji norāda – slavenībai nav pieņemams, ka Playboy publicē šādas fotogrāfijas, ņemot vērā, ka viņa vairākkārt atteikusi žurnāla Playboy dibinātājam Hjū Hefneram pozēt kaila. "Viņi man to vaicājuši miljons reižu. Man tika piedāvāts daudz naudas. Bet es to nekad nedarīšu," reportieriem pavēstīja P. Hiltone.

Tikmēr N. Reidas pārstāvji ziņo, ka blondīne jau aptuveni gadu centusies izkopt Perisai raksturīgās manieres, kas nu sācis vainagoties panākumiem. Līdzās viņas debijai Playboy izdevumā Natālija arī veiksmīgi piedaloties dažādos augstāko aprindu izklaides pasākumos, par kuriem saņem pieklājīgu naudu - līdz pat 2000 dolāru par iznācienu, vēsta Eonline.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu