Parakstīs vienošanos par Latvijas Leļļu teātra viesizrādēm Ventspilī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien Ventspils teātra namā «Jūras vārti» parakstīs vienošanos par Latvijas Leļļu teātra viesizrāžu organizēšanu Ventspilī, informēja SIA «Kurzemes filharmonija» mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Lācberga.

Trīspusējais vienošanās protokols starp Ventspils pilsētas domi, Kurzemes filharmoniju un Latvijas Leļļu teātri paredz sadarbību nākamajos trīs gados, katru gadu sniedzot mazajiem ventspilniekiem četras leļļu teātra viesizrādes.

Vienošanās protokola parakstīšana notiks pirms plkst.13 Ventspilī paredzētās Latvijas Leļļu teātra izrādes «Pinokio».

Pirmā vienošanās par sadarbību ar Latvijas Leļļu teātri tika parakstīta 2009.gadā. Kopš tā laika Ventspilī notikušas 28 Leļļu teātra viesizrādes, ko noskatījušies ap 14 000 skatītāju.

Lai veicinātu ventspilnieku ieinteresētību, kā arī profesionālās mākslas pieejamību, vienošanās protokoli par pasākumu rīkošanu Ventspilī noslēgti ar visiem Latvijas profesionālajiem teātriem, kā arī ar Latvijas Nacionālo operu un baletu, Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri, Liepājas Simfonisko orķestri un valsts SIA «Latvijas koncerti».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu