Vils Smits filmā "Henkoks" (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

17.jūnijā Berlīnē notika jaunās supervaroņu filmas "Henkoks" pirmizrāde.

Uz filmas pirmizrādi bija ieradušies filmas zvaigzne Vils Smits, Šarlīze Terona un Džeisons Beitmens. "Henkoks" uz pasaules kino ekrāniem un Rīgā nonāks 2. jūlijā.

Filmas pamatā nav izmantots kāds komikss, bet tiek solīts, ka tā graus priekšstatu par kino supervaroņiem, atklājot stāstu par nomāktu alkoholiķi.

Atšķirībā no tādām filmām kā Spaidermens vai Supermens "Henkokā" netiek pievērsta uzmanība tam, kas notiek ar supervaroni pēc tam, kad viņš kārtējo reizi ir izglābis pasauli. Viņš, iespējams, izglābis daudzas dzīvības, tomēr kaitējums, kas tiek nodarīts objektiem un apkārtējai videi, ir neproporcionāls. Henkoks nav ierastais supervaronis – viņš nav draudzīgs, dzer un viņu neinteresē, ko domā citi, līdz brīdim, kad viņš izglābj Džeisona Beitmena atveidoto Reju Embreju. Henkoka dzīve kardināli mainās, kad viņš iepazīstas ar Embreja sievu Mēriju, ko atveido Šarlīze Terona.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu