"Teātra observatorijas" izrādes notiks muzikālā teātra telpās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Muzikālais teātris "Ginger&Fred" sadarbosies ar "Teātra observatoriju", līdz ar to muzikālā teātra telpās būs skatāmas vairākas "Teātra observatorijas" izrādes, informē "Ginger&Fred" pārstāve Evita Bluķis. Jau decembrī skatītājiem būs iespēja redzēt dažas no "Teātra observatorijas" izrādēm muzikālā teātra "Ginger&Fred" telpās Tērbatas ielā 2, Rīgā.

"Teātra observatorija" uz "Ginger&Fred" skatuves demonstrēs tādas izrādes kā "Ja tevis nebūtu. Kabīrija Raimonda Paula melodijās", "Lidojums" un "Ilgu tramvajs", kā arī Ziemassvētku noskaņās tiks piedāvāts koncerts "Brīnuma gaidās", kurā piedalīsies aktieri Maija Doveika, Andris Bulis, Karīna Tatarinova, Rihards Lepers un daudzi citi.

"Ginger&Fred"

Muzikālais teātris "Ginger&Fred" ir dibināts šā gada septembrī. Pamatdarbības virziens ir muzikālās teātra izrādes. Savu pirmo pastāvēšanas sezonu "Ginger&Fred" sācis ar muzikālo izrādi "Edith Piaf", kas tapusi sadarbībā ar Lietuvas Nacionālo drāmas teātri un Lietuvas Nacionālo operu.

Patlaban notiek arī aktīvi mēģinājumi nākamajam uzvedumam - muzikālajai komēdijai "Džezā tikai meitenes", kurā lomas spēlēs aktieri Madara Botmane, Indra Burkovska, Jānis Vimba un Mārtiņš Egliens, kā arī Ilona Balode un Latvijas Nacionālās operas solists Andris Lapiņš. Tāpat iestudējumā piedalīsies dziedātājs Roberto Meloni.

Rīt, 10.novembrī, muzikālajā teātrī "Ginger&Fred" plkst. 12 notiks pasākums, kurā "Teātra observatorijas" režisore Gaļina Poļiščuka, "Ginger&Fred" pārstāvji Tomass Makaras un Sergejs Jerpīlovs apspriedīs teātru eksistenciālās problēmas, tai skaitā finansējumu, valsts politiku un citas aktualitātes, kas nozīmīgas kvalitatīvas mākslas pastāvēšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu