Seriāla "Ofiss" aktieris Rikijis Džervaiss uzņēmis komēdiju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Neskatoties uz „A-klases” aktieru ansambli, britu komiķis un seriāla „The Office” zvaigzne Rikijs Džervaiss bija vakara nagla romantiskās komēdijas „The Invention of Lying” pirmizrādes vakarā.

Losandželosas kinoteātrī "Grauman''s Chinese Theatre" notikusi romantiskās komēdijas "The Invention of Lying" pirmizrāde, kur uzmanības centrā bija filmas režisors un seriāla "The Office" ("Ofiss") zvaigzne Rikijis Džervaiss.

Filma un scenārijs tapis, Džervaisam sadarbojoties Metjū Robinsonu. Komēdijā spēlē arī aktrise Dženifera Gārnere un aktieris Robs Lovs.

Filmas "The Invention of Lying" darbība notiek citā realitātē, kurā visi cilvēki runā patiesību. Kad kāds neveiksminieks, kuru atveido Džervaiss, pēkšņi atskārš, ka spēj melot, viņš atklāj, ka melojot var tikt pie kārotā, tomēr par nepatiesības teikšanu vienmēr ir jāmaksā.

"Es rakstu par to, ko zinu," sacīja Dževaiss. "Pirmais darbs, kuru sarakstīju, bija "The Office", jo septiņus gadus strādāju birojā, tad sarakstīju "Extras", jo izklaides industrijā darbojos septiņus gadus. Man ir zinātniskais grāds filozofijā, tāpēc filma ir diezgan filozofiska. Lente ir jautra, jo tā ir mana stihija. Lai arī tā ir komēdija, tomēr tā aizved skatītāju emocionālā ceļojumā. Filmā ir arī drāmas iezīmes un mēs pieskaramies būtiskiem jautājumiem."

Gārnere, kura filmā tēlo Džervaisa tēlotā personāža mīlas objektu, atklāja, ka ir aktiera fane. "Man patīk "The Office" amerikāņu un oriģinālā versija. Es strādāju kopā ar Rikiju seriālā "Alias" un ļoti labi pavadīju laiku, tāpēc vēlējos ar viņu strādāt vēlreiz. Es esmu priecīga par doto iespēju."

"The Invention of Lying" Amerikas kinoteātros skatāma no 2.oktobra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu