Krisa Dženere baidās, ka Kortnija Kardašjana izjauks viņas Ziemassvētkus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Televīzijas šovu zvaigznes Kortnijas Kardašjanas trešais bērns piedzims ap Ziemassvētku laiku, un par to baidās Krisa Dženere, jo nevēlas, lai meitas dzemdības izjauc viņas lielās Ziemassvētku svinības.

Kā jau katru gadu, Krisa Dženere rīkos lielu Ziemassvētku balli ar milzīgu eglīti, svētku vakariņām, dāvanām, masku balli un Ziemassvētku vecīti.

Foto: Reuters/Scanpix

Sieviete baidās, ka jau atkal svētku plānus var izjaukt viņas vecākā meita Kortnija Kardašjana, kurai jau atkal bērns dzims Ziemassvētku laikā.

Kortnija pat nav droša, vai apmeklēs mātes svinības, jo viņai svētku laikā būs citas prioritātes, sieviete plāno palikt mājās, jo viņas māja atrodas tuvāk slimnīcai, kurp viņai būs jābrauc dzemdēt.

Kardašjana vēlas mierīgi pavadīt dienas pirms bērna dzimšanas, bez lieka stresa un cilvēku burzmas, šo vēlmi Krisa sauc par viņas svētku graušanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu