Gustavo "No lūpām lasi" (video) (105)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavisam vēl karsts TVNET rīcībā nonācis pašmāju hiphopa meistara Gustavo jaunākais videoklips "No lūpām lasi".

Kā TVNET pastāstīja Gustavo, video kopā ar Krievijas hiphopa grupas "Kasta" dalībnieku Vlady filmēts divas diennaktis no vietas Vecrīgā klubā "Pulkvedim neviens neraksta". Klipā epizodiskā lomā esot redzama arī pati Rīgas Pils saimniece...

Video režisors un scenārija autors ir Viktors Vilks. Vilka studija uzskatāma par meku tiem mūziķiem, kas vēlas tikt pie augstas kvalitātes video. Ne reizi vien šajā maršrutā devušies "Mumij Troll", "Zemfira", "Bi-2" u.c.

Šis ir pirmais oficiālais video no pagājušogad izdotā repera otrā studijas albuma "Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā". Gustavo TVNET atklāja, ka drīzumā tiek plānots uzņemt videoklipu arī dziesmai "Tsoke", kas ieskaņota kopā ar Intaru Busuli.

AC_FL_RunContent( ''codebase'',''http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0'', ''width'',''320'', ''height'',''295'', ''src'',''http://www.lmk.lv/images/mediaplayer'', ''quality'',''high'', ''bgcolor'',''#000000'', ''name'',''movie'', ''allowfullscreen'', ''true'', ''allowscriptaccess'',''sameDomain'', ''flashvars'', ''&file=http://www.lmk.lv/uploads/video/encoded/1995.flv&height=295&width=320&frontcolor=0xFFFFFF&backcolor=0x000000&lightcolor=0xcccccc&autostart=false'', ''pluginspage'',''http://www.macromedia.com/go/getflashplayer'', ''movie'',''http://www.lmk.lv/images/mediaplayer'' );

Komentāri (105)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu