Zaļkalniņu ģimene piepilda māsas Zanītes sapni (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Dziedošās ģimenes pagājušajā svētdienā satikās atkal pilnā sastāvā - uz skatuves redzējām visus 12 LNT lielo dziedāšanas svētku dalībniekus. Mazā četrus gadus vecā Zanīte no Zaļkalniņu ģimenes tā savaldzināja Latvijas iedzīvotājus, ka nopelnīja visai savai ģimenei atgriešanās ceļazīmi LNT šovā "Dziedošās ģimenes".

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Zaļkalniņi nodzied mazās māsas mīļāko dziesmiņu

Prieks par tikšanos visām 12 ģimenēm esot bijis lielāks par satraukumu, ko piedzīvoja tās sešas ģimenes, kuras cīnījās par atgriešanos sirsnīgākajā un muzikālākajā telekompānijas LNT šovā "Dziedošās ģimenes". Žūrija un skatītāji lēma, ka otro iespēju sevi apliecināt dziesmu šovā pelnījusi tieši Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes.

Zaļkalniņu ģimene pēc gūtās uzvaras aizvadītās nedēļas koncertā Tautas balsij atzina: "Forši jūtamies! Uzstāties bija ļoti liels prieks, patiesībā - lielāks nekā citas reizes. Tāpēc, ka beidzot mēs piepildījām Zanes sapnīti, vienu no Zanes sapnīšiem, jo viņa nodziedāja to, ko viņa visvairāk pati ir vēlējusies!"

Zaļkalniņu ģimene spēj pārsteigt, iepriecināt, uzjautrināt un aizraut muzikālā virpulī – viņi ir skaisti, stipri, sirsnīgi un dziedoši, kādēļ viņus iemīļojuši arī pārējie šova "Dziedošās ģimenes" dalībnieki.

Konkurenti uzsver Zaļkalniņu ģimenes spēku un sirsnību

Brūveru ģimene uzskata: "Patīk viņu ģimenes spēks, spēja sagatavoties visiem numuriem. Jūs esat ievērojuši, kādi viņiem ir tērpi?! Vienmēr priekšnesumi ir labi noslīpēti, tērpi un tas pamatīgums, sirsnība un vienotība. Paldies viņiem par to!"

Savukārt Dūdumu ģimene domā, ka Zaļkalniņu trumpis ir mazā māsiņa Zanīte: "Viņu plusi ir Zanīte, jā! Viņa vienmēr spēj aizkustināt jebkuru skatītāju, es domāju. Viņu plusi ir arī skaitliski lielā ģimene - jo vairāk galvu, jo vairāk domu un labāk arī veidojas numuri, domājas repertuārs. Trīs meitenes ar līdzīgām balsīm, tāpēc jau viņi tur var panākt daudzveidību ar to, kas viņiem jau ir, nemeklējot neko no malas."

Uzvara neesot galvenais

Zaļkalniņu ģimene usvērusi, ka netiecoties pēc uzvaras, jo faktiski jau tagad esot uzvarējuši, jo viņu ģimenei ir daudz atbalstītāju. "Mēs darīsim visu iespējamo, lai pārsteigtu skatītājus, lai radītu viņos intrigu un vēlmi redzēt mūs atkal un atkal," sola Zaļkalniņu ģimene, kas izteica prieku par iespēju piedalīties šajā muzikālajā spēlē.

Jau šo svētdien, 23.oktobrī, skatītājiem būs iespēja tikties ar septiņām dziedošajām ģimenēm un no sirds izdziedāties!

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu