Bezmaksas koncertā Mehiko Šakira pulcē 210 000 klausītāju (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēlā svētdienas vakarā Meksikas galvaspilsētas Mehiko centrālajā "Zocalo" laukumā bija pulcējušies aptuveni 210 000 cilvēku, lai noskatītos un noklausītos kolumbiešu popzvaigznes Šakiras bezmaksas koncertu.

Laukums, kurā, pēc oficiālajiem aprēķiniem, pietiek vietas tikai 100 000 cilvēku, visu koncerta norises laiku bija pārpildīts, turklāt fanu aizpildītas bija arī visas uz laukumu vedošās ielas.

Simtiem Šakiras cienītāju jau iepriekšējā vakarā pirms koncerta bija uzbūvējuši savas teltis un apmetušies nelielās nometnēs ap "Zocalo" laukumu, lai dabūtu pēc iespējas labāku vietu koncerta vakarā, kaut arī pats laukums tobrīd bija slēgts.

Uzstāšanās Mehiko bija viens no pēdējiem Šakiras koncertiem pašreizējās pasaules koncertturnejas "Oral Fixation" gaitā. Turnejas noslēgums paredzēts trešdien Meksikas ziemeļu pilsētā Monterrejā.

"Šis ir bijis prieka pilns mēnesis. Es esmu jūs izmantojusi, un es atvados ar pilnu, emociju uzlādētu sirdi," Šakira teica klausītāju pūlim.

Kolumbiešu dziedātāja, kuras starptautisko hītu sarakstā ir tādas dziesmas kā "Hips Don''t Lie", klātesošos iepriecināja ar apgalvojumu, ka viņai pret Meksiku ir jau sena mīlestība.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu