Liams Galahers uzdāvina brālim Noelam ceļojumu kosmosā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu rokmūziķis un grupas «Oasis» dziedātājs esot uzdāvinājis savam brālim un grupas ģitāristam Noelam 40.dzimšanas dienā 107 000 sterliņu mārciņu (111 000) vērtu ceļojumu kosmosā, ziņo «Contactmusic».

Britu mūzikas zvaigznes šajā nedēļas nogalē Londonas naktsklubā «Kitts» svinēja ģitārista dzimšanas dienu, kad Liams «pasniedza» savam vecākajam brālim ekstravaganto dāvanu.

Tomēr, lai "saņemtu" savu dāvanu un izbaudītu ceļojumu ar kompānijas "Virgin Galactic"s" kosmosa kuģi, grupas hita "Wonderwall" autoram nāksies gaidīt līdz 2012. gadam.

«Bija diezgan smieklīgi, kad Laiems Noelam pasniedza dokumentus,» pastāstīja kāds notikuma aculiecinieks. «Viņi apkampās, taču jau drīz Liams sāka apsmiet Noelu. Viņš šķita ļoti uzjautrināts, ka kosmosā gatavojas doties arī aktieris Viljams Šetners (galvenās lomas atveidotājs kosmiskajā piedzīvojumu filmā «Star Trek«).»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu