Riana, Linkin Park un Verka Serdjučka vienā topā (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ Apvienotajā Karalistē jauni līderi - R&B dziedātāja Riana (Rihanna) pirmajā vietā singlu topā, rokeri Linkin Park albumu topā.

Riana piedaloties Jay-Z ar dziesmu "Umbrella" (Def Jam) pateicoties tikai lejupielādēm uzkāpusi līdz singlu topa pirmajai vietai, nostumjot pagājušās nedēļas līderus puišu poproka grupu McFly. Jāpiebilst, ka McFly dziesma nedēļas laikā piedzīvojusi vienu no smagākajiem kritumiem topu vēsturē - no 1. uz 20. vietu. Nedēļas laikā Rianai nācās pacīnīties ar amerikāņu poproka grupas Maroon 5 atgriešanās singlu "Makes Me Wonder" (19-2), kas rezultātā palicis otrajā vietā. Trijnieku noslēdz Bejonsē un Šakira ar "Beautiful Liar".

Adama Levina (Adam Levine) vadītie Maroon 5 šonedēļ izdod arī jaunu, pēc skaita otro studijas albumu "It Won''t Be Soon Before Long".

Melodiskie skoti Snow Patrol ar dziesmu "Signal Fire" no filmas "Zirnekļcilvēks 3" skaņu celiņa uzkāpuši no 17. uz 4. vietu. Otrs augstākais jaunums pieder bijušajai Sugababes dalībniecei Mutujai (Mutya Buena) ar debijas solosinglu "Real Girl" (Fourth & Broadway/Universal Island), kura pamatā Lenija Kravica (Lenny Kravitz) dziesmas "It Ain''t Over ''Til It''s Over" tēma.

"Franz Ferdinand" solista Aleksa Kapranosa (Alex Kapranos) producētā britu trio The Cribs jaunākais singls ar "Men''s Needs" (A&M) ar debitējis augstajā 17. vietā.

Ārpus pirmā divdesmitnieka Sofija Elisa Bekstore (Sophie Ellis Bextor) un šokējoši - Ukrainas Eirovīzijas pārstāvis(e) Verka Serdjučka ar "Dancing Lasha Tumbai".

Albumu topā savu 2003. gada albuma "Meteora" panākumu spējuši atkārtot "Grammy" balvas laureāti Linkin Park ar savu trešo studijas albumu "Minutes to Midnight" - pirktākais albums britu salās šonedēļ!. "Geju mesija" Rufus Veinraits (Rufus Wainwright) ar "Release the Stars" (Geffen) augstajā 2. vietā un kā trešais jaunums - Velsas rokeri Funeral For A Friend ar "Tales Don''t Tell Themselves". Līdz ar to "Arctic Monkeys" trīs nedēļu dominante tikusi pārtraukta.

Savu labāko rezultātu 13 gadu laikā uzrādījis Vudstokas veterāns Džo Kokers (Joe Cocker) ar "Hymn for My Soul" (EMI) - 9. vieta, tas atkārto dziedātāja 1994. gada plates "Have a Little Faith" panākumus. Ar trešo studijas plati "Because I Love It" labi veicies vēl kādai amerikāņu R&B dziedātājai - Amerie - 17. vieta. Braitonas puiši The Maccabees 24. vietā ar savu debijas plati "Colour It In". Blakus viņiem trešmetāla veterāni Megadeth ar 11. studijas darbu "United Abominations" (23). Wilco jaunais albums "Sky Blue Sky" tikai 39. pozīcijā. TOP40 pimspēdējā vietā noslēdz Jūtas modernā roka kolektīvs The Used ar trešo studijas darbu "Lies for the Liars".

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu