Betmens pret Supermenu - gada iespaidīgākais grāvējs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šobrīd Holivudā komiksu ekranizācijas ir vienas no komerciāli veiksmīgākajām, taču Holivudā pastāv arī viedoklis (to paudis amerikāņu kinorežisors Stīvens Spīlbergs), ka šī tendence zaudēs savu aktualitāti gluži kā savulaik vesterni. Iespējams, ka tā arī notiks, jo arvien biežāk tiek veidotas filmas ne tikai par kādu vienu konkrētu supervaroni, bet filmas, kurās satiekas vienuviet vairāki tēli. Jau šajā nedēļas nogalē (no 25. marta) uz lielā ekrāna iznāks jaunā filma «Batman V Superman: Dawn Of Justice» («Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma»), kurā viens otram pretī stāsies Betmens un Supermens.

Kino analītiķi prognozē, ka režisora Zeka Snaidera (Zack Snyder) filma pirmajā nedēļā Ziemeļamerikas kinoteātros iekasēs vismaz 120 miljonus dolāru. Optimistiskās prognozes pat sasniedz 140 miljonus.

Galvenajās lomās filmā Bens Afleks (Betmens), Henrijs Kavils (Supermens) un «Fast and Furious» franšīzes aktrise Gala Gado (Gal Gadot).

Ļaundara lomā iejuties «The Social Network» aktieris Džese Eizenbergs (Jesse Eisenberg)..

Filmas anotācija: Baidoties, ka Metropoles pārcilvēciskā varoņa Supermena rīcība izgājusi ārpus kontroles, spārnotais atriebējs Betmens pamet dzimto Gotemu, lai pārmācītu Supermenu. Kamēr Betmens un Supermens cīnās viens pret otru, bet sabiedrība lauž šķēpus par to, kāds varonis tai īsti vajadzīgs, cilvēci negaidot piemeklē lielākais apdraudējums, kādu tā līdz šim piedzīvojusi…

Arī Latvijā tapuši vairāki komiski video par šo tēmu. Noskaties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu