Markus Rivas grupa šovā «Хочу к Меладзе» saņem pirmo kritiku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

8.novembra vakarā bija iespējams vērot jaunāko raidījumu televīzijas šovam «Хочу к Меладзе» (Gribu pie Meladzes), kurā piedalās arī pašmāju dziedātājs Markus Riva. Viņš kopā ar savu puišu grupu izturēja atlases kārtu un arvien vairāk un vairāk pietuvojas pusfinālam.

Visas pārējās reizes dziedātāja Markus Rivas komandu žūrija slavēja, bet šoreiz bija pirmā reize, kad jaunieši saņēma nopēlumu.

Foto: facebook.com

Dziedātājs Sergejs Lazarevs pārmeta nespēju darboties komandā, bļaušanu skaļāk vienam par otru un mēģināšanu izrādīties.

Par spīti skarbajam viedoklim šova galvenā persona Konstantīns Meladze uzskatīja, ka priekšnesums visā visumā ir izdevies.

Dziedātājs Markus Riva kopā ar savu komandu izpildīja grupas «No Doubt» dziesmu «Dont speak».

Pirms došanās uz skatuves mākslinieki kopā ar savu mentori dziedātāju Polinu Gagarinu pārmeta krustus, lai vēlētu sev veiksmi un izdošanos.

Uz visu puišu fona tieši dziedātājs Markus Riva izcēlās: pārējie puiši vilka uzvalkus, bet Markus uz skatuves devās baltā T-kreklā, piesaistot sev un saviem muskuļiem lielāko daļu uzmanības.

Šo faktu, protams, novērtēja daiļā dzimuma pārstāves.

Pēc uzstāšanās Markus Riva teica, ka galvenais jebkurā uzstāšanās reizē ir emocijas un tās ir bijušas.

Pirms koncerta otrās daļas pārsteigumu sagaidīja dziedātājs Markus Riva, kuru Konstantīns Meladze pārcēla uz dziedātājas Annas Sedakovas komandu.

Ja Markusam grūti nācās sagatavot dziesmu krievu valodā, ko viņam teikt par iespēju dziedāt ukraiņu valodā, kad laiks, lai sagatavotos vispār gandrīz nebija dots. 15 minūšu laikā bija jāiemācās dziesma Ukraiņu valodā.

Saņem aplausus no zāles un iepriecina Konstantīnu Meladzi, jo viņam liekas, ka būtiski ir šajā laikā dziedāt Ukraiņu valodā un, ja to dara krievs, latvietis un uzbeks, tas ir vēl lieliskāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu