Maiklam Bublē un Manic Street Preachers nedaudz pietrūkst (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes singlu topā trešo nedēļu pēc kārtas pirmo vietu saglabā Bejonsē un Šakira ar "Beautiful Liar" (Columbia).

Visticamāk, "Beautiful Liar" kļūs par vienu no šā gada galvenajiem pretendentiem uz gada sliktākā skaņdarba un videoklipa godu... Bejonsē un Šakira šoreiz aizšķērsojušas ceļu Velsas grupai Manic Street Preachers, kuru atgriešanās singls kopā ar Ninu Pēršoni ("The Cardigans") "Your Love Alone Is Not Enough" uzšāvies no 26. uz 2. vietu. Par piecām vietām (8-3) uz augšu tikuši arī Amerikas hiphoperi Gym Class Heroes ar samplētu 70. gadu Supertramp hita "Breakfast in America" versiju "Cupid''s Chokehold".

Pirmo top 10 singlu savā diskogrāfijā ieguvuši arī britu deju mūzikas meistari Groove Armada ar "Get Down" (32-9). Augstākais jaunpienācējs ir amerikāņu sintezatorroka grupa Hellogoodbye ar "Here (In Your Arms)" (skat. video), puišu 2006. gada albums "Zombies! Aliens! Vampires! Dinosaurs!" tiks no jauna izdots 21. maijā. 18. vietā nokļuvis vēl kāds klubu mūzikas jaunums Dada featuring Sandi Rivera & Trix ar "Lollipop" (Data).

Ārpus pirmā divdesmitnieka debitējuši Jamie T, Maikls Bublē (Michael Buble), Funeral For A Friend un Jojo.

Albumu topā Arctic Monkeys ar (Domino) saglabā pirmo vietu, tuvāko sekotāju - kanādiešu estrādes dziedātāju un aktieri Maiklu Bublē apsteidzot ar divreiz vairāk pārdotiem ierakstiem.

6. vietā kā otrs augstākais jaunums ierindojies R&B dziedātājs un producents Ne-Yo ar savu otro studijas plati "Because of You" (Def Jam), savukārt 9. vietā atgriezusies Nataša Bedingfīlda ar albumu "N.B." (Phonogenic). 90. gadu britu neatkarīgās ģitārmūzikas veterāni un iespējamie šā gada Salacgrīvas "Positivus AB" festivāla viesi James ar izlasi "Fresh As a Daisy - The Singles" (Mercury) - 12. vietā. Kanādas rokgrupa Rush pārsteigusi ar jaunu plati "Snakes & Arrows" (Atlantic) un augsto 13. vietu. Arī rokeriem Black Rebel Motorcycle Club ar albumu "Baby 81" (Universal Island) izdevies ielauzties top 15.

Viena no 90. gadu vidus britu populākajām rokgrupām - Birmingemas kolektīvs Ocean Colour Scene (OCS) ar jauno albumu "On The Leyline" tikai 37. pozīcijā. Vēl 25. vietā jāpiemin Squeeze labāko dziesmu izlase "Essential".

Video: Hellogoodbye ar "Here (In Your Arms)"

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu