Pola Makartnija brālis izlaiž grāmatu ar "Live 8" koncerta aizkulišu fotogrāfijām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sera Pola Makartnija brālis izlaidis grāmatu ar aizkulišu fotogrāfijām no pagājušā gada vasarā notikušā "Live 8" koncerta Londonā.

Fotogrāfs un bijušais sešdesmito gadu grupas "The Scaffold" dalībnieks Maiks Makartnijs ziedos visus ienākumus no grāmatas "Live Aid" labdarības fondam.

Ierobežotā tirāžā izlaistajā grāmatā "Live 8 Coolpix" redzamas tādas ainas kā Robija Viljamsa sniegtā masāža kādai nezināmai sievietei, kā arī bijusī Pola Makartnija sieva Hetere.

62 gadus vecais Maiks Makartnijs, kurš šogad tika attaisnots apsūdzībās par 16 gadus vecas viesmīles seksuālu aizskaršanu, pavēstīja, ka fotogrāfijas ir tikai "mirkļi no ģimenes brīvdienas".

"Tas sākās kā jauka ģimenes brīvdiena Haidparkā, bet, kad tu esi aizkulisēs lieliskākajā šovā pasaulē un uzskrien virsū Bredam Pitam, Madonnai, Džordžam Maiklam, "U2", Enijai Lenoksai, Bilam Geitsam, Bekhemiem, Kofi Annanam, Perisai Hiltonei, Robijam Viljamsam, "Snoop Dogg", Pīteram Kejam, "Pink Floyd" un tā tālāk, būtu rupji viņus nenofotografēt," izteicās Makartnijs.

Grāmata izlaista tikai tūkstoš eksemplāros un maksās 60 sterliņu mārciņas (61 latu) ar autogrāfu un 30 mārciņas bez autogrāfa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu