Arctic Monkeys dominē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes singlu topa virsotnē divas popmūzikas superzvaigznes - Bejonsē un Šakira ar "Beautiful Liar" (Columbia) ievēlētas uz otru valdīšanas termiņu, savukārt pirktākais albums - Arctic Monkeys kontā.

Salīdzinājumā ar pagājušās nedēļas singlu topu lielas izmaiņas top 10 nav notikušas; Timbaland pied. Nelly Furtado un Justin Timberlake ar "Give It to Me" (Interscope) no trešās vietas uzkāpuši uz otro, arī Avrila Lavinja pakāpusies par vienu vietu augstāk - "Girlfriend" (Arista) 3. vieta. Būtisks lēciens izdevies amerikas hiphoperiem Gym Class Heroes ar semplētu 70. gadu Supertramp hita "Breakfast in America" versiju "Cupid''s Chokehold" (24-8).

Augstākais jaunums (16) kārtējam deju zāļu grāvējam "Baby Baby" (Universal TV) zviedru elektroniskā projekta Sunblock izpildījumā.

Ārpus pirmā divdesmitnieka debitējuši Manic Street Preachers ar Love Alone Is Not Enough" (Columbia), R&B zvaigzne Amerie, deju meistari Groove Armada Ft Stush, rokeri The View un Lostprophets, kā arī 70 gadus vecā dīva Širlija Beisija (Shirley Bassey) ar jaunu singlu "The Living Tree" (skat. video). Beisija ir atgriezusies UK top 40 kopš 1999. gada, interesanti, ka pirmais dziedātājas panākums topā datējams ar 1957. gadu ("The Banana Boat Song").

Albumu topā Avrila bija spiesta piekāpties Arctic Monkeys vētras priekšā, puišu otrais studijas darbs (Domino) bez grūtībām ierindojies pirktāko ierakstu galvgalī. Marka Ronsona "versijas" (Columbia) saglabājušas otro vietu, aiz sevis atstājot Avrilu Lavinju ar trešo studijas plati "The Best Damn Thing" (RCA).

Otrs augstākais jaunums, šoreiz gan to par jaunumu īsti nevarētu dēvēt - pārizdots Bejonsē otrais studijas darbs "B-day" (tagad tur iekļauts arī, manuprāt, gada sliktākais singls "Beautiful Liar") - 8. vieta. 25. vietā pārsteidzoši iekļuvis 90. gadu R&B veterāns Joe ar "Ain''t Nothing Like Me", savukārt džeza dīvas Ellas Ficdžeraldas dziesmu izlase "Forever Ella" - 20. pozīcijā.

Video: Shirley Bassey "The Living Tree"

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu