Bejonsē, Šakira un Avrila okupē topa virsotni (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes singlu topā divas popmūzikas superzvaigznes - Bejonsē un Šakira ar "Beautiful Liar" (Columbia).

Viens no gada pārsteidzošākajiem tandēmiem spējis pakāpties no pagājušās nedēļas piektās vietas uz pirmo, nostumjot Timbaland pied. Nelly Furtado un Justin Timberlake ar "Give It to Me" (Interscope) uz 3. vietu. Arctic Monkeys ar aktuālo "Brianstorm" (Domino) uzlēkuši no 12. uz 2. pozīciju. Būtiski pakāpušies vēl divi singli - R&B dziedoņa Ne-Yo pirmais singls "Because of You" (18-6) no 1. maijā gaidāmā jaunā albuma "Because of You" un Natašas Bedingfīldas (Natasha Bedingfield) jaunais hits "I Wanna Have Your Babies" (15-7). Augstākais jaunums top10 - jaunie britroka puiši no Koventrijas The Enemy ar "Away From Here" (Warner Bros), kāpums no 52. uz 8.

Ziemeļīrijas grupa Ash, puiši atkal palikuši trijatā, ar jauno singlu "You Can''t Have It All" no 2. jūlijā gaidāmā albuma "Twilight of the Innocents" ir nedēļas otrs augstākais jaunums - 16. vieta.

Ārpus pirmā divdesmitnieka debitējuši Amerikas hiphoperi Gym Class Heroes ar semplētu 70. gadu Supertramp hita "Breakfast in America" versiju "Cupid''s Chokehold", arī bijušās britu poproka puišu grupiņas "Busted" solists Mets Villiss (Matt Willis) ar 1988. gada The Primitives hita "Crash" (skat. video) jaunklātu versiju debitējis pagaidām 31. vietā. Vēl topa lejasgalā atrodamas vairākas 90. gadu britu lielās grupas - Travis un Ocean Colour Scene, kā arī Just Jack, Black Rebel Motorcycle Club un Meck Ft Dino.

Albumu topā amerikāņu grupa Kings Of Leon piekāpusies (1-3) kanādiešu poproka superzvaigznei Avrilai Lavinjai ar trešo studijas plati "The Best Damn Thing" (RCA). Pirmajā nedēļā pārdoti 60,000 albuma kopiju.

Producents un jaunais hitmeikers Marks Ronsons ar plati "Version" augstajā otrajā vietā. Trents Reznors un viņa Nine Inch Nails ar jauno disku "Year Zero" - 6. pozīcijā. Holandiešu elektroniskās deju mūzikas spīdeklis Tiesto ar "Elements Of Life" - 14. vietā.

Islandes jaunais tenors Gardars Tūrs Kortess (Gardar Thor Cortes) ar albumu "Cortes" debitējis 27. vietā. Savukārt britu progresīvā rokgrupa Porcupine Tree ar devīto studijas plati "Fear Of A Blank Planet" kā jaunums 31. vietā.

Video: The Primitives "Crash":

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu