Rīgā dziedātājas Rianas koncerts (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar plkst. 20.30 "Arēnā Rīga" koncertu sniegs viena no patlaban populārākajām dziedātājām - Riana (Rihanna), informēja koncertaģentūras "FBI" preses sekretāre Anda Jansone.

Dziedātāja, kas šogad tika nominēta sešām "Grammy" balvām, Rīgā ieradīsies savas pasaules koncertturnejas "Good Girl Gone Bad" laikā.

Tikai divus gadus pēc debijas singla "Pon De Replay" iznākšanas Riana ir kļuvusi par superzvaigzni un ieguvusi prestižas mūzikas atzinības, kuru skaitā ir arī "Billboard" balva "Gada labākā dziedātāja" un "World Music Awards" balva "Gada veiksmīgākā popmūzikas izpildītāja".

Riana, kuras singli no jaunākā albuma "Good Girl Gone Bad" viens pēc otra iekaro topu virsotnes, ir tikai 19 gadus veca. Pirmais albuma singls "Umbrella" guva fenomenālus panākumus visā pasaulē un 2007.gadā ieguva visvairāk pārdotās un radio atskaņotās dziesmas statusu.

Dziesma "Umbrella" ieņēma pirmo pozīciju ASV, Kanādas, Austrālijas, Jaunzēlandes, Lielbritānijas un daudzu Eiropas valstu topos, un mūzikas kanāls "MTV" to atzina par Gada labāko singlu. "Umbrella" sekoja hiti "Shut Up And Drive", "Don''t Stop the Music" un "Hate That I Love You", kas pašlaik ir daudzu pasaules valstu topu līderi.

Mūzikas albums "Good Girl Gone Bad" tika izdots 2007.gada pirmajā pusē. Tā tapšanā piedalījušies producents Timbalands un dziedātājs Džastins Timberleiks.

Dziedātāja ir izdevusi trīs studijas albumus un nākamgad pie klausītājiem nonāks jau ceturtais, informēja Jansone.

10.februārī norisinājās "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonija. Rianas dziesma "Umbrella" tika nominēta kategorijā "Gada labākais ieraksts", "Gada dziesma" un "Labākā repa un dziedāšanas sadarbība". Dziesma "Don''t Stop the Music" pretendēja uz balvu "Labākais deju mūzikas ieraksts", bet dziesma "Hate That I Love You" pretendēja uz balvu "Labākais R&B priekšnesums duetā vai ar grupu" un "Labākā R&B dziesma".

Dziedātāja saņēma "Grammy" balvu par dziesmu "Umbrella" kategorijā "Labākā repa un dziedāšanas sadarbība".

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu