Proclaimers un Take That savās vietās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes singls numur viens - bez izmaiņām BBC "Comic Relief" telemaratona oficiālais skaņdarbs - savulaik dueta The Proclaimers dziedātais "I'm Gonna Be (500 Miles)" komiķu Pītera Keja (Peter Kay) un Meta Lukasa (Matt Lucas) izpildījumā.

Pagājušās nedēļas augstākais jaunums britu singlu tabulā - pusaudžu zvaigznes Avrilas Lavinjas (Avril Lavigne) jaunais hits "Girlfriend" (Arista), kas ir pirmais singls no gaidāmā jaunā albuma, pakāpies no trešās uz otro vietu. Arī Gvenas Stefani aktuālais "The Sweet Escape" pakāpies par vienu vietu augstāk (4-3).

Kā augstākais jaunums šonedēļ (18. vieta) top40 (pagājušonedēļ 50. vieta) jāmin amerikāņu grupas Kings Of Leon singls "On Call" (Hand Me Down/Sony BMG), 24. vietā savukārt izbijusī "Spice Girls" dalībniece Melanie C (Melānija Čisholma) ar "I Want Candy". Ārpus pirmā divdesmitnieka debitējuši arī jaunie britu censoņi Air Traffic ar "Charlotte" (skat. video) un Faithless Ft Cass Fox ar "Music Matters".

Albumu topā 1. vietā atkārtoti otro nedēļu pēc kārtas turas "Take That" puiši, kas spējuši noturēt aiz sevis neseno jubilāru Eltonu Džonu ar labāko dziesmu izlasi "Rocket Man - The Definitive Hits". Interesanti, ka vēl pirms četriem gadiem Eltons bija izdevis "best of" plati "Greatest Hits 1970-2002".

"Very Best of the Doors" izlase debitējusi 15. vietā, bet britu smagā roka veterāni Machine Head ar "The Blackening" - 16. pozīcijā. 19 gadus vecā Holivudas aktrise un dziedātāja Hilarija Dafa ar jauno albumu tikai 25. vietā, savukārt 60. gadu rokmūzikas estētikas pielūdzēji - puiši no The Bees ar trešo studijas darbu "Octopus" - 26.

Video: Air Traffic "Charlotte":

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu